Χαμός στην συναυλία του Justin Bieber - τραυματίστηκαν 49 θαυμάστριές του [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]


Χιλιάδες θαυμάστριές του είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο όπου έμενε ο super star και εκστασιασμένες ούρλιαζαν κάθε φορά που ο τραγουδιστής έβγαινε στο παράθυρο.

Η τοπική αστυνομία σχεδόν αναγκάστηκε να κηρύξει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αφού δεκάδες χιλιάδες… Beliebers πλημμύρισαν τους δρόμους του Όσλοπαρεμποδίζοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.
 
Τα κορίτσια ήταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ από το πανδαιμόνιο δεν γλίτωσε ούτε ο δήμαρχος, που προσπάθησε να προστατευτεί από την ορμή του πλήθους πίσω από ένα… δέντρο.
Χάος με τον Justin Bieber: τραυματίστηκαν 49 θαυμάστριές του   
Ο ίδιος ο Justin Bieber έστειλε Tweet στα εκατομμύρια των θαυμαστών του να ηρεμήσουν για να μην τραυματιστεί κανείς, μάταια όμως. Τουλάχιστον 49 κορίτσια τραυματίστηκαν, με το δήμαρχο της πόλης να έχει ήδη διατάξει έρευνα για το πώς ξέφυγε η κατάσταση από κάθε έλεγχο.
Χάος με τον Justin Bieber: τραυματίστηκαν 49 θαυμάστριές του 

Η απάντηση βέβαια σ’ αυτό είναι απλή. Αιφνιδιάστηκαν, αφού δεν περίμεναν ότι χιλιάδες κοριτσάκια θα έσπευδαν να απολαύσουν το είδωλό τους στη… δωρεάν συναυλία του στην οροφή της Όπερας του Όσλο!!!!

-Η… Bieberομανία χτύπησε και το Όσλο. Ο Justin Bieber βρέθηκε στη νορβηγική πρωτεύουσα για να δώσει τρεις συναυλίες και έγινε πραγματικός ΧΑΜΟΣ!
Η αστυνομία υποστηρίζει ότι εξέδωσε ανακοίνωση ότι η οροφή έχει γεμίσει και δεν χωράει άλλος κόσμος, όμως το πλήθος δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις.


Τα κοριτσάκια άρχισαν να λιποθυμούν το ένα μετά το άλλο και η αστυνομία είπε στον Bieber ότι έπρεπε να βγει αμέσως, αλλιώς θα κήρυττε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Τελικά η συναυλία έγινε, αλλά κάποιες θαυμάστριες του Bieber δεν κατάφεραν να τον ακούσουν, αφού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa