Το έκαναν πάλι το θαύμα τους οι Γερμανοί...

-Η Γερμανία ευτύχησε να παραβιάσει μια φορά την πορτογαλική εστία και να πάρει τη νίκη απέναντι στους Ίβηρες με 1-0, χάρις στο τέρμα του Γκόμεζ στο 72'.Άλλα περιμέναμε, άλλα είδαμε από τη Γερμανία και την Πορτογαλία, αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 1η αγωνιστικής στο 2ο γκρουπ του Euro 2012. 


Τα πάντσερ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ανταπροκρίθηκαν στις προσδοκίες. Η Γερμανία είχε τον έλεγχο, δίχως όμως να δημιουργεί, ενώ ο CR7 δεν κατάφερε να προσδώσει ταχύτητα και να δημιουργήσει ρήγματα στη γερμανική άμυνα.


Η διαφενόμενη "λευκή" ισοπαλία που έμοιαζε δεδομένη μέχρι το 70', δεν έγινε ποτέ γεγονός, αφού στο 72' και μετά από ανύποπτη φάση, ο Γκόμεζ βρέθηκε αμαρκάριστος εντός της περιοχής και με το κεφάλι, νίκησε τον Πατρίσιο για να κάνει το 1-0, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.


Οι Ίβηρες στάθηκαν σε δύο περιπτώσεις άτυχοι, καθώς οι Πέπε και Νάνι δεν κατάφεραν βρουν δίχτυα, σημαδεύοντας τα δοκάρια του Ρουί Πατρίσιο.


Το αποτέλεσμα αυτό, φέρνει τη Γερμανία και τη Δανία στην πρώτη θέση του ομίλου με 3 βαθμούς, ενώ ακολουθούν η Ολλανδία και η Πορτογαλία χωρίς βαθμούς.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Γερμανία: Νόϊερ, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, Χούμελς, Λαμ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ, Οζίλ, Ποντόλσκι, Γκόμεζ.


Πορτογαλία: Ρουί Πατρίσιο, Περέιρα, Πέπε, Μπρούνο Άλβες, Κοεντράο, Μουτίνιο, Μεϊρέλες, Βελόσο, Ρονάλντο, Ποστίγκα,Νάνι


pamesports
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa