Καναλάρχης κατηγορείται για «ξέπλυμα» χρήματος


Κατηγορίες για απάτη και «ξέπλυμα» χρήματος αντιμετωπίζει ο Λιούμπομιρ Παβλόφ, ιδιοκτήτης ομίλου Μ.Μ.Ε. στη Βουλγαρία, όπως δήλωσε ο ίδιος κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της Εθνικής Υπηρεσίας Ερευνών (NSI), στη Σόφια, όπου παρέμεινε για περίπου 40 λεπτά.


ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ....ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ.....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ με ένα απλό «Κλικ»Κάντε Click Εδώ
Ο κ. Παβλόφ, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 50.000 λέβα (περίπου 25.000 ευρώ), χαρακτήρισε «γελοίες» της εναντίον του κατηγορίες. Ο Λιούμπομιρ Παβλόφ είναι ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών των εφημερίδων «Τρουντ» και «24 Ώρες» της Βουλγαρίας.

Στα γραφεία της NSI, στη βουλγαρική πρωτεύουσα, προσήλθε και ο έτερος ιδιοκτήτης των δύο παραπάνω εφημερίδων Όγκνιαν Ντόνεφ, ο οποίος αρνήθηκε, ωστόσο, να προβεί σε δηλώσεις προς τα Μ.Μ.Ε., σύμφωνα με τα οποία δεν αποκλείεται κι αυτός να βρίσκεται αντιμέτωπος με ανάλογες κατηγορίες.

Όπως μετέδωσε η Βουλγαρική Εθνική Ραδιοφωνία, οι Αρχές αποφάσισαν να κινήσουν διαδικασίες κατά των κ.κ. Παβλόφ και Ντόνεφ, ύστερα από πληροφορίες για τη δράση τους που έλαβαν από τους πρώην συνεργάτες των δύο επιχειρηματιών Χρίστο Γκρόζεφ και Καρλ Χάμπσμπουργκ.

Οι δύο τελευταίοι υποστηρίζουν ότι οι ιδιοκτήτες της «Τρουντ» και των «24 Ωρών» χρησιμοποίησαν την αγορά των δύο εφημερίδων για «ξέπλυμα» χρήματος που απέκτησαν από παράνομες δραστηριότητες.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa