Τον «σάπισαν» στο ξύλο 19 αστυνομικοί γιατι έιχε σχέση με την γυναίκα του ενος [ΦΩΤΟ]

-Πριν από έξι χρόνια, ο 42χρονος οικοδόμος Στέφαν Γουέναρι είδε 19 μέλη της αστυνομίας του Κλίβελαντ να μπαίνουν στο μπάνιο του, να τον πετάνε κάτω, να τον ξυλοκοπούν και να τον στέλνουν στο νοσοκομείο για 13 εβδομάδες. Αιτία η παράνομη σχέση του με την γυναίκα του ενός. Αλλά τελικά, εκείνος ήταν που πήρε την εκδίκηση.


Εξαψήφιο ήταν το νούμερο στο τσεκ αποζημίωσης που έλαβε μόλις ο 42χρονος οικοδόμος, που βρέθηκε θύμα άγριου ξυλοδαρμού το 2005 από 19 μέλη της Αστυνομίας του Κλίβελαντ.

 Ενώ το πιο τραγικό είναι ότι αρχικά είχαν το θράσος να τον κατηγορήσουν για «αντίσταση κατά της αρχής».
Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί τον έβγαλαν 5,30 η ώρα το πρωί Κυριακής από το μπάνιο, του βάρεσαν το κεφάλι στον τοίχο, τον ψέκασαν στα μάτια με δακρυγόνο και τον έσυραν γυμνό στο δρόμο.
Αφορμή ήταν -και καλά- μια αναφορά που δέχτηκαν από ένα γείτονά του για ένα άγριο καβγά που είχε ξεσπάσει μεταξύ εκείνου και της ερωμένης του.


Και επειδή η ερωμένη του (και νυν σύζυγός του) τύγχανε να είναι και γυναίκα συναδέλφου τους, φρόντισαν να ανταποκριθούν άμεσα.


Ο ίδιος δηλώνει δικαιωμένος για την εξέλιξη του αγώνα του για δικαιοσύνη, αν και δηλώνει πως «Δεν ήταν ποτέ για τα λεφτά. Το μόνο που ήθελα ήταν να μου ζητήσουν συγνώμη για αυτό που μου έκαναν. Κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμη».
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ....ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ.....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ με ένα απλό «Κλικ»Κάντε Click Εδώ

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa