Χτίζεται ο νέος Παναθηναϊκός


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί ν' απολαμβάνει τις διακοπές στις παραλίες της Ιβηρικής Χερσονήσου, ταυτόχρονα όμως σχεδιάζει και τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου. 


Ο Πορτογάλος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο σήμερα ή το αργότερο, αύριο, με χρονική διάρκεια δύο ετών.


Παράλληλα, ο Φερέιρα, βρίσκεται σε τακτική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Γόντικα, για τα μεταγραφικά ζητήματα.
 Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, έχει ζητήσει από τον πρόεδρο, όλα τα μεταγραφικά ζητήματα, αν είναι δυνατόν να έχουν λυθεί ως τις 9 Ιουλίου, όταν η ομάδα θ' αναχωρήσει για το Κιτσμπούελ της Αυστρίας, που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Ο Φερέιρα γνωρίζει καλά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες της ομάδας και δεν έχει ζητήσει λαγούς με πετραχήλια , από την διοίκηση. Τα χρήματα που είναι διαθέσιμα, για μεταγραφές θα είναι λίγα, οπότε οι παίκτες θ' αποκτηθούν θα περάσουν από το μικροσκόπιο.
Όλοι οι παίκτες που θα αποκτηθούν, θ´ αποτελούν επιλογή του Φερείρα. Σε ονοματολογία, δεν θα μπούμε.
 Όλα στην ώρα τους. Προτεραιότητα για τους πράσινους, είναι οι επαφές με παίκτες που τελείωσε το συμβόλαιο τους έχει ζητήσει να παραμείνουν. Τα συμβόλαια των Σπυρόπουλο, Καραγκούνη και Σαριεγκι έχουν τελειώσει, αλλά θα τους γίνουν πρόταση αλλά με μειωμένες αποδοχές, που ίσως ν' αγγίζουν ακόμη και το 50%.
Στην χθεσινή συνεδρίαση, της διοικούσας επιτροπής, συζητήθηκαν όλα τα παραπάνω θέματα. 


Διαφωνίες δεν φαίνεται να υπάρξουν. Οι πρώτες κινήσεις, θα πραγματοποιηθούν την επόμενη βδομάδα. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γόντικας θ' αρχίσει μια σειρά επαφών με τους παίκτες που θα γίνει πρόταση ανανέωσης. 
Ο Νίκος Σπυρόπουλος, θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα γίνει πρόταση και στην συνέχεια ο Σαριέγκι. Η περίπτωση του Καραγκούνη, είναι διαφορετική και λόγω της προσφοράς του στο σύλλογο, αλλά και των υποχρεώσεων της Εθνικής στο Euro.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ....ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ.....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ με ένα απλό «Κλικ»Κάντε Click Εδώ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa