Η Rihanna στο νοσοκομείο! Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Twiter

-Στο νοσοκομείο έστειλαν τελικά τη Rihanna τα άγρια ξενύχτια. 


Η τραγουδίστρια καταπόνησε τόσο πολύ τον εαυτό της που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας, μετά το Gala του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης, με συμπτώματα «εξάντλησης και αφυδάτωσης».






Η RiRi δε δίστασε να ανεβάσει και στο Twitter της μια φωτογραφία όπου στο χέρι της είναι συνδεδεμένος ο ορός, χωρίς όμως να εξηγήσει γιατί βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η τραγουδίστρια μετά από τη σύντομη παραμονή της στην ιδιωτική κλινική πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σήμερα το πρωί στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. 

Πολλοί είναι εκείνοι ωστόσο που υποστηρίζουν ότι η νεαρή τραγουδίστρια πληρώνει το τίμημα της άμετρης αγάπης της για τα πάρτι αλλά αυτήν την περίοδο είναι εκτός ελέγχου! 
«Πίνει σχεδόν καθημερινά και καπνίζει ασταμάτητα! Όλοι της λένε να ελαττώσει τα ξενύχτια και τις καταχρήσεις και να σκεφτεί μέχρι και την αποτοξίνωση» 


Η ίδια όμως χαίρεται που από καλό κορίτσι έχει αποκτήσει κακή φήμη. Όπως λέει είμαι τρελή και δεν προσποιούμαι ότι είμαι κάτι άλλο»!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa