Θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα ο Κεϊτά


-Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα εξέφρασε στον Τίτο Βιλανόβα ο Σεϊντού Κεϊτά.
Αν κι ο διεθνής μέσος αποδέχτηκε φέτος το ρόλο του αναπληρωματικού χωρίς να εκφράσει κάποιο παράπονο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει κάτω από αυτές τις συνθήκες και τη νέα σεζόν.
Ο διεθνής παίκτης από το Μάλι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που θα νιώθει...πιο σημαντικός και βάσει της ηλικίας του, γνωρίζει πολύ καλά ότι πρόκειται για την τελευταία του ευκαιρία να εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο.
Πρόσφατα ο Κεϊτά συναντήθηκε με το νέο προπονητή της «Μπάρτσα» και του κατέστησε σαφές πως δεν θέλει να παραμείνει στο δυναμικό του συλλόγου. Από την πλευρά του ο Βιλανόβα του ζήτησε να το ξανασκεφτεί και οι δύο άνδρες συμφώνησαν να τα πουν εντός των προσεχών ημερών.
Στο συμβόλαιο του παίκτη, που τελειώνει το 2014, υπάρχει ο όρος με τον οποίο θα μπορεί να μείνει ελεύθερος στην περίπτωση που δεν παίξει σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, κάτι που δεν συνέβη στη διάρκεια της πρόσφατης περιόδου. Από κει και πέρα, εάν ο Κεϊτά θέλει να φύγει, μπορεί να το κάνει ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa