ΑΕΚ: Ο Νικολαΐδης στο δρόμο της επιστροφής


Εμφανίστηκε μετά από περίπου τρεισήμισι χρόνια συνειδητής αποχής από την κιτρινόμαυρη καθημερινότητα με την πρόθεση να βοηθήσει την ΑΕΚ. Κάλεσε δημοσιογράφους στο γραφείο του για να τους εξηγήσει την προσπάθειά του να γίνει ο δανεισμός της ΠΑΕ από τον 

Σαουδάραβα κ. Τουρκί Αλ Σουνταϊρί αλλά και να τους αναλύσει τις σκέψεις του για τη σωτηρία της αγαπημένης του ομάδας.

Και ύστερα από μία σειρά ενεργειών, ο κ. Ντέμης Νικολαΐδης αποτραβήχτηκε ξανά από το προσκήνιο και άφησε τους μετόχους (νυν και πρώην, ενεργούς ή μη) να παίξουν τηn... μπάλα τους παρακολουθώντας εκ του μακρόθεν όλες τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών. Περίμενε από εκείνους να προχωρήσουν στις απαραίτητες πληρωμές των χρεών που επί των ημερών τους δημιουργήθηκαν αλλά δεν διαπίστωσε ιδιαίτερη ανταπόκριση.

Η θέση που αρχικώς επιθυμούσε να περάσει προς τα έξω ήταν ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί εκ νέου με τα διοικητικά της ΠΑΕ. Υστερα λοιπόν από τη συνάντηση με τα μέλη της «Ορίτζιναλ 21» και τον αρχηγό της κ. Δημήτρη Χατζηχρήστο στο ιστορικό «δωματιάκι», εκεί όπου ειπώθηκαν πολλά και λύθηκαν παρεξηγήσεις, αποσύρθηκε από την επικαιρότητα και άφησε τον χρόνο να κυλάει ετοιμάζοντας σιωπηλά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη δική του κίνηση! Μέχρι που η επιθυμία του αποκαλύφθηκε αναγκάζοντάς τον να το παραδεχθεί και δημόσια…

Εδώ και τρεις μήνες, ο κ. Νικολαΐδης μελετάει, σχεδιάζει, επεξεργάζεται την κίνηση-πρότασή του και σύντομα αναμένεται να την παρουσιάσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» έχει ολοκληρώσει τον κύκλο επαφών του με ανθρώπους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο πλευρό του για μία νέα ΑΕΚ, με όραμα, συνετό σχέδιο και μακροπρόθεσμο πλάνο.

Γράφτηκε πολλάκις ότι ένας από τους ανθρώπους που θα ακολουθήσουν τον Ντέμη στη νέα προσπάθειά του θα είναι ο δραστηριοποιούμενος στο Real Estate κ.Γιάννης Μπεθάνης, ο οποίος λέγεται ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές άνθρωπος με κατασκευαστικές εταιρείες που θα ενδιαφέρονται για το «project Νέα Φιλαδέλφεια».

Ο φάκελος για τη σωτηρία της ΑΕΚ που επιμελείται ο κ. Νικολαΐδης λέγεται ότι είναι σχεδόν έτοιμος. Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε αυτόν περιλαμβάνεται και η κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένας από τους βασικούς λόγους που τον έφερε σε ρήξη με την «Ορίτζιναλ». Οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν απόψεις, ωστόσο ωριμάζουν και πλέον ο Νικολαΐδης αντιλαμβάνεται ότι η προοπτική του γηπέδου δεν μπορεί να ευδοκιμήσει σε άλλη περιοχή πλην της προσφυγικής γειτονιάς της Ενωσης.

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa