Η Τζένιφερ Άνιστον πόρνη...


Η New Line ανάβει πράσινο φως για μια κωμωδία που ήταν υπό σκέψη εδώ και καιρό, αλλά κάπου σκάλωσε στην κίνηση, μέχρι που ξαναμπαίνει δυναμικά στη λεωφόρο με βαν που κουβαλάει 500 κιλά μαριχουάνας.

 Και για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε, το «We're the Millers» θα είναι η ταινία που θα ξαναφέρει στο ίδιο πλατό Τζένιφερ Άνιστον και Τζέισον Σουντέικις μετά τα «Αφεντικά για Σκότωμα».

Η Τζένιφερ πάντως θα βρει κοινά στοιχεία και με το «Σύζυγος προς Ενοικίαση», αφού κι εδώ θα κληθεί να παίξει το ρόλο της ψεύτικης συζύγου, προκειμένου ένας λαθρέμπορος μαριχουάνας να περάσει τα σύνορα ως φιλήσυχος οικογενειάρχης που πάει διακοπές με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

 Και καθώς ο ήρωας (ο Σουντέικις στο ρόλο) δεν προλαβαίνει να παντρευτεί και να γίνει και πατέρας μέχρι την προθεσμία που έχει για να περάσει το «πράμα» έξω από τη χώρα, η μόνη λύση είναι να προσλάβει μια πόρνη και δυο ανήλικους απατεώνες για να δημιουργήσει το τέλειο προφίλ.

Το σενάριο έχουν χτενίσει πολλές φορές οι σεναριογράφοι των «Γαμομπελάδων», Στιβ Φάμπερ και Μπομπ Φίσερ, αφού η ιδέα κυκλοφορεί στα στούντιο από το 2006, όταν ο Στιβ Μπουσέμι ήταν ο επικρατέστερος υποψήφιος για το lead. Πίσω από την κάμερα κατέληξε ο Ρόσον Θέρμπερ του «Dodgeball».
H Τζένιφερ πριν μεταμορφωθεί σε κακό κορίτσι, θα νιώσει τι θα πει «επιστροφή στη φύση» μαζί με τον Πολ Ραντ και τον Τζάστιν Θέρου, ενώ ο Σουντέικις εκτός από το Saturday Night Live θα βρεθεί κοντά στους Γουίλ Φέρελ και Ζακ Γαλιφιανάκη στο «The Campaign» και θα ανταλλάξει φοβίες με την Ολίβια Ουάιλντ στο «Relanxious». Α.Ν

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa