Γυμνές και... έγκυες: Οι top 10 mammas που τα πέταξαν όλα έξω




Πρώτη διδάξασα η Demi Moore. Μην κοιτάτε τώρα που ρήμαξε μετά τον χωρισμό της από το τεκνό, τότε ήταν θεά. Αύγουστος 1991. Εξώφυλλο στο VanityFair, επτά μηνών έγκυος. Την φωτογραφίζει η Annie Leibovitz και οι φωτο όχι μόνο χαρακτηρίζονται υπέροχες, αλλά εκτοξεύουν την καριέρα και της ηθοποιού και της φωτογράφου. Τότε ήταν παντρεμένη με τον Bruce Willis (με τον οποίο έμεινε μαζί από το 1987 μέχρι το 2000).
1999: Στο απόγειο της δόξας της (και δύο μήνες πριν γεννήσει την κόρη της Presley Walker), η Cindy Crawford ποζάρει γυμνή για το περιοδικόW.

Κανονικά, το εξώφυλλο της Monica Bellucci θα έπρεπε απλά να το αφήσουμε να «μιλήσει» από μόνο του. Δυο λόγια μόνο θα πούμε, όμως, εντελώς πληροφοριακά. Μάϊος 2004, Vanity Fair. Η ηθοποιός εναντιώνεται στο ζήτημα του δωρητή σπέρματος. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Πριν από δύο χρόνια, πάλι έγκυος, πόζαρε ξανά για το ίδιο περιοδικό, αλλά όχι ολόγυμνη. Φορούσε μια μαύρη σατέν ρόμπα, που κάλυπτε διακριτικά τα επίμαχα σημεία.     

Μπορεί πλέον να είναι χωρισμένη και μητέρα τριών παιδιών. Όταν όμως πόζαρε έγκυος και γυμνή για το Vitals Woman το 2005, τίποτα δεν προμήνυε τις σημερινές εξελίξεις για την Heidi Klum.  

Αύγουστο του 2006 κυκλοφόρησε το Harper’ s Bazaar με γυμνή την έγκυο τότε Britney Spears. Με κατάμαυρο μαλλί και πολύ πιο φυσική σε σχέση με το σήμερα, η Britney καθόταν σταυροπόδι και κρατούσε το στήθος της, χαμογελώντας γλυκά στον φακό. Ηταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της.    

Την ίδια χρονιά επέλεξε και η Eva Herzigova για να ανακοινώσει και μάλιστα δημοσίως την πρώτη της εγκυμοσύνη. Το Vanity Fair έγινε για μια ακόμη φορά ανάρπαστο.

Ακόμη πιο τολμηρή και ακόμη πιο… ολόσωμη ήταν η φωτογράφιση της Christina Aguilera για το Marie Claireτο 2008. Χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος.
Για το εξώφυλλο της Γερμανικής Vogueφωτογραφήθηκε τον Ιούνιο του 2010 η Claudia Schiffer. Ηταν έγκυος στο τρίτο της παιδί. «Λατρεύω τις εγκυμοσύνες. Είναι μια περίοδος που μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να μην σε νοιάζει τίποτα…» είχε πει τότε το διάσημο μοντέλο. Οι άντρες λάτρεψαν βέβαια όχι ότι ήταν έγκυος, αλλά ότι είχε φωτογραφηθεί ολόγυμνη στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.
Από τα ελάχιστα τέτοιου είδους εξώφυλλα που κυκλοφόρησαν χειμώνα ήταν αυτό της Miranda Kerr. Δεκέμβριος 2010 και το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός φωτογραφίζεται 6.5 μηνών έγκυος από τον Patrick Demarchelier.
Οκτώ μηνών έγκυος και με πολλά κιλά επάνω της φωτογραφήθηκε η Mariah Carey, τον περασμένο Απρίλιο για το Life and Style. Το αξιοσημείωτο αυτής της φωτογράφισης ήταν ότι σε αυτήν συμμετείχε και ο σύζυγός της Nick Cannon.«Είμαι ερωτευμένος με την γυναίκα μου περισσότερο από ποτέ», είπε τότε ο μουσικός παραγωγός. Έναν μήνα μετά, τον Μάϊο του 2011, η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τα δίδυμά της.


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa