Επιστρέφει ο Λιάτσος στο Star;


Πληροφορίες θέλουν τον τον Αιμίλιο Λιάτσο να επιστρέφει στο Star και κάνουν λόγο για επικείμενο ραντεβού με τον Σταμάτη Μαλέλη.
Από τότε που αποχώρησε από το τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, πολλοί υποστήριζαν πως ο Αιμίλιος Λιαστός κάποια στιγμή θα επέστρεφε. Ούτως ή άλλως, οι σχέσεις του κ. Λιάτσου με το κανάλι ποτέ δε χάλασαν. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε, μετά από τόσων χρόνων επιτυχημένη συμπόρευση;
Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και η μη ουσιαστική αντικατάσταση του Αιμίλιου Λιάτσου (το πόστο καλύπτουν δημοσιογράφοι που ήδη υπήρχαν στον σταθμό), είναι οι λόγοι που επανέφεραν τα σενάρια όπως και η προσέγγιση εκ νέου του παρουσιαστή από πλευράς του καναλιού.
Όπως γράφει το «Τηλέραμα» ο δημοσιογράφος έχει προγραμματίσει ραντεβού μέσα στο Μάιο με τον Σταμάτη Μαλέλη, προκείμενου να δουν αν θα υπάρξει ξανά μεταξύ τους συνεργασία.
Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Απόφαση του δημοσιογράφου-παρουσιαστή είναι να μην επιστρέψει,σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες. Δεν θα αποχωρούσε άλλωστε για να επιστρέψει. Το ήθος και η μέχρι σήμερα πορεία του, δείχνουν πως τα βήματά του είναι καλά μελετημένα.
Δεν αποκλείεται ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, να επιστρέψει στο ραδιόφωνο, μια ακόμη αγάπη του, μετά την εφημερίδα «Παρασκευή+13» της οποίας είναι εκδότης.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa