Αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ [εικόνες]


Στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο στρέφεται το ενδιαφέρον καθώς 

οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου βρίσκονται στην τελική ευθεία, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών  Ευάγγελο Βενιζέλο να ανακοινώνει και επισήμως την υποψηφιότητά του.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Βασίλη Έξαρχου, αύριο, μεταξύ 10 και 11 το πρωί θα συγκεντρωθούν οι υπογραφές υποστήριξης των υποψηφίων προέδρων, ενώ μετά τις 11 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης για να ανακηρύξει τις υποψηφιότητες.

Οι εργασίες του Σαββάτου ξεκίνησαν με ομιλίες του επικεφαλής των Σοσιαλιστών στην Ευρωβουλή Χανς Σβόμποντα, του γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Λουίς Αγιάλα και θα ακολουθήσουν οι ομιλίες του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, του προέδρου του Κινήματος, τέως Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.


Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο απολογισμός της κυβερνητικής διετίας του ΠΑΣΟΚ από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου και η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του Κινήματος εν όψει των εθνικών εκλογών από τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξουν τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες.


Οι εργασίες της Κυριακής θα ξεκινήσουν με τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, μετά τη λήξη της οποίας θα συνεχιστεί η Εθνική Συνδιάσκεψη.


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa