Η μεγάλη μάχη στο ΟΑΚΑ...Πάο - Πάοκ (Δείτε το Live στο tragiko)

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (19:30) στο ΟΑΚΑ, σε μια αναμέτρηση που ίσως να κρίνει...

πολλά στην μάχη του πρωταθλήματος. Σύνθημα νίκης έχει δώσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που δεν θα ήθελε να δει την ομάδα του να πέφτει από την κορυφή, την στιγμή που ο Λάζλο Μπόλονι θέλει το τρίποντο στη μάχη με τους «πράσινους».


Πως αναμένεται να παραταχθεί όμως ο Παναθηναϊκός; Κάτω από τα δοκάρια του θα είναι ο Καρνέζης. Στην άμυνα, τις μάχες θα δώσουν οι Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος. Οι δύο αμυντικοί μέσοι του «τριφυλλιού» θα είναι οι Βιτόλο, Κατσουράνης, με τους Ζέκα και Κουίνσι στα άκρα και τους Κλέιτον, Τοτσέ στην επίθεση.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λάζλο Μπόλονι έχοντας αρκετά προβλήματα, έχει αποφασίσει να ρισκάρει. Στην θέση του τερματοφύλακα, θα βρεθεί ο Γλύκος, ο οποίος κέρδισε στο νήμα τον Χαλκιά, παρά το ότι προέρχεται από τραυματισμό. Στην άμυνα, θα παραταχθούν οι Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Μαλεζάς και Τσιρίλο.



 Στη μεσαία γραμμή τις μάχες θα δώσουν και πάλι οι Λάζαρ, Πάμπλο Γκαρσία και Φωτάκης, με τους Σαλπιγγίδη και Γεωργιάδη στα άκρα, ενώ ο Γιάννου θα είναι στη γραμμή κρούσης....


Δείτε ζωντανα τον αγώνα εδώ

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa