Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα Κυριακή, Μάρτιος 04, 2012


** ΑΛΜΕΡΙΑ - ΕΛΤΣΕ: Η ήττα μέσα στη Θέλτα δε μπορεί να χαλάσει την κολακευτική  παρουσία της Αλμερια που πριν από την ήττα ερχόταν από 4 νίκες και αήττητο 10 αγωνιστικών. Στα 4 τελευταία εντός με ισάριθμες νίκες και 13 γκολ ενεργητικό. Η Ελτσε έρχεται από 2 εντός έδρας ήττες ψυχολογίας συμπληρώνοντας 5 στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. --  1  -- .

** ΠΑΡΜΑ - ΝΑΠΟΛΙ: Πρώτη φορά βρίσκουμε στη φετινή σεζόν τη Ναπολι να έρχεται από 3 σερί νίκες με πλέον θετικό ότι κρατά απόρθητη την εστία της στα 5 τελευταία παιχνίδια του καμπινάτο. Η Παρμα δεν χάνει εύκολα, δεν κερδίζει όμως κι εύκολα στόχος να σώσει την παρτίδα χωρίς προβλήματα. Θα ψάξω συνέχεια στο νικηφόρο σερί της Ναπολι. --  2  -- .

** ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Οι 2 ήττες της Σαντερλαντ, από Αρσεναλ εντός, και Γουεστ Μπρομ με συντριβή 4-0 εκτός στοπάρουν την Σαντερλαντ. Η Νιουκαστλ με 3 νίκες 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία εντός δείχνει φαβορί του παιχνιδιού. --  1  -- .

** ΚΑΡΝΤΙΦ - ΓΟΥΣΕΤ ΧΑΜ: Κρατάμε το Over λόγο πρόσφατης φόρμας, με άξιο αναφοράς τα 5 Over της Καρντιφ στα 5 τελευταία εντός. Over 2.5

** ΜΠΡΙΖ - ΣΤΑΝΤΑΡ Λ: Μετά από 5 νίκες και εύκολο γκολ υπέστη ήττα η Μπριζ. Ασχήμιες για την Μπριζ η ισοπαλία με την Σιντ Τρουιντεν εντός και οι 2 ήττες από Ζουλντε εκτός και Αντερλεχτ. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΦΕΓΙΕΝΟΡΝΤ - ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ: Οι φόρμες των ομάδων, τόσο η πρόσφατη, όσο και η εντός εκτός δίνουν καθαρό προβάδισμα στη Φεγιενορντ. --  1  -- .

** ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΝΟΒΑΡΑ: Η Ουντινε έκοψε τη φόρα της Μπολονια που έτρεχε αήττητο πριν στα 7 τελευταία παιχνίδια του καμπιονάτο. Με αναλαμπές μελλοθάνατου η Νοβαρα είναι ήδη στη Serie - B. --  1  -- .

** ΣΙΕΝΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ: Λαμβάνοντας υπόψη τα 6 τελευταία εντός εκτός παρατηρούμε τη Σιενα να σκοράρει 10 φορές έναντι της Καλιαρι που σκόραρε μόλις 2 φορές. --  1  -- .

** ΦΙΟΡΕ - ΤΣΕΖΕΝΑ: Επανέρχεται στις νίκες η Φιορε απέναντι στην πεθαμένη και θαμμένη Τσεζενα. --  1  -- .

** ΛΕΤΣΕ - ΤΖΕΝΟΑ: Τα καλύτερα φετινά της τρέχει η Λετσε ερχόμενη από 2 νίκες με μόνη ήττα το 2-1μέσα στην Ουντινεζε στις 8 τελευταίες αγωνιστικές της Serie - A. Η Τζενοα με 3 ήττες 1 ισοπαλία στα 4 πιο πρόσφατα, και 5 ήττες στα 5 τελευταία εκτός. --  1  -- .

** ΡΟΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ: Παντού μπορεί να πάει με συνοδεία Over 2.5

** ΦΟΥΛΑΜ - ΓΟΥΛΒΣ: Προκύπτουν δυσκολίες για τη Φουλαμ από το αήττητο της Γουλβς στις 5 τελευταίες εξόδους της. Από 5 Over έρχεται η φιλοξενούμενη, με 5 Over στις 7 τελευταίες αγωνιστικές η γηπεδούχος. Over 2.5

** ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Εμπόδιο για την Γκλαντμπαχ οι 2 νίκες 1 ισοπαλία της Νυρεμβέργης στα 3 πιο πρόσφατα με μόλις 1 γκολ παθητικό.

** ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ: Καθολική υπεροχή της γηπεδούχου. Με κατεβασμένες στροφές η Λουκερνη έχοντας 3 νικηφόρα στις 12 τελευταίες αγωνιστικές και κανένα νικηφόρο στα 6 τελευταία ταξίδια της. Under2.5 και --  1  -- .

** ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Γκολ παστέλι έχει η Αθλετικ στα 5 τελευταία εντός. Η Σοσιεδαδ δεν είναι άσχημη, έχει όμως μεγάλο πρόβλημα στο γκολ. Σπανίως σκοράρει πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα από μέσα Δεκέμβρη. --  1  -- .

** ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Οι 4 νίκες 1 ήττα 1 ισοπαλία του ΟΦΗ δεν κάνουν τόσο εύκολο το παιχνίδι όσο το περιγράφουν οι τιμές.

** ΠΑΡΙ - ΑΖΑΞΙΟ: Θέλει προσοχή η Αζαξιο η οποία έχασε μόνο από τη Μονπελιε στις 9 τελευταίες αγωνιστικές.

** ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ: Καλά το δίνουν οι τιμές. Τα υψηλά σκορ των ομάδων τελευταία υπόσχονται γκολ και θέαμα. Over 2.5

** ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΚΟΛΟΝΙΑ: Χωρίς να είναι τίποτα σπουδαίο,  μεγαλύτερη εμπιστοσύνη δικαιολογεί η Χοφενχαιμ που δεν κερδίζει εύκολα, αλλά δε χάνει κι εύκολα. Η Κολονια απογοητεύει με 5 νίκες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. --  1  -- .

** ΓΡΑΝΑΔΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Δύσκολα τα πράματα για τη Βαλενθια, το ντεφορμάρισμα που τρέχει με μόνο 2 νικηφόρο, στα 10 τελευταία της Πριμερα με τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 26 Νοεμβρίου μέσα στη Ραγιο, απέναντι στην καλή το τελευταίο καιρό Γραναδα βγάζουν δύσκολο απόγευμα. Εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο τα 9 σερί Over της Γραναδα. Over 2.5

** ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΤΡΑΜΠΖΟΝ: Μένουμε στο Over λόγο πρόσφατης φόρμας. Με 9 συνεχόμενα Over η Τραμπζον. Over 2.5

** ΠΑΟ - ΠΑΟΚ: Καίγεται ο ΠΑΟ, είναι παιχνίδι που το υπολογίζει. Ο ΠΑΟΚ μόνο εύκολος δεν είναι. Απλά το κίνητρο του ΠΑΟ μεγαλύτερο. --  1  -- .

** ΟΥΕΛΒΑ - ΜΠΑΡΤΣΑ Β΄: Από 2 νίκες έρχεται η Ουελβα, από 2 ήττες η Μπαρτσα Β΄. Ευνοείται και στην εντός εκτός έδρας φόρμα η Ουελβα. --  1  -- .


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa