ΒΙΝΤΕΟ: Ο δημιουργός του Kony βγήκε γυμνός στο δρόμο και αυνανιζόταν


Τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου το βίντεο με τον τίτλο «Kony 2012» το οποίο προωθεί η οργάνωση Invisible Children, με στόχο να γίνει παγκοσμίως γνωστό το όνομα του μακελάρη της Ουγκάντα, Τζόζεφ Κόνι ώστε να ασκηθεί πίεση στην αμερικανική κυβέρνηση και να διατηρήσει την στρατιωτική αποστολή στη αφρικανική ήπειρο που έχει στόχο τη σύλληψή του.
Ψυχή της εκστρατείας αυτής είναι ο συνιδρυτής της οργάνωσης Invisible Children, Τζέισον Ράσελ, ο πατέρας του 5χρονου παιδιού που πρωταγωνιστεί στο βίντεο. Tις τελευταίες ώρες όμως ο Ράσελ είναι υπό κράτηση καθώςπεριφερόταν γυμνός και σύμφωνα με μαρτυρίες αυνανιζόταν στους δρόμους του Σαν Ντιέγκο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 33χρονος ήταν υπό την επήρεια ουσιών και ούρλιαζε γι αυτό και μεταφέρθηκε για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο διευθύνων σύμβουλος της οργάνωσης Invisible Children λέγοντας πως όλοι θλίβονται όταν βλέπουν σε αυτή την κατάσταση έναν άνθρωπο που έχει τόσα πολλά να προσφέρει.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι το ψυχολογικό αδιέξοδο τον έχει φέρει σε αυτό το σημείο αλλά οι επικριτές της όλης εκστρατείας πλέον τον περιμένουν «στη γωνία», αναφέρει το mediagate.gr.
Δείτε το βίντεο όπως το μετέδωσε το TMZ:
tsantiri.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa