Τα μαύρα του τα χάλια έχει ο Βραζιλιάνος στράικερ Αντριάνο!!!


Ο Βραζιλιάνος στράικερ υπέγραψε συμβόλαιο με την Κορίνθιανς πριν από περίπου ένα χρόνο (25/3/2011) δίχως να καταφέρει να βρει τον παλιό καλό εαυτό του.

Στις 9 Απριλίου τραυματίστηκε στην προπόνηση και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες.


Κατάφερε να κάνει το ντεμπούτο του στον βραζιλιάνικο σύλλογο στις 9 Οκτωβρίου στη νίκη της Κορίνθιανς με 3-0 επί της Ατλέτικο Γκοϊανένσε.
Σκόραρε το παρθενικό του γκολ στις 20 Οκτωβρίου κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο, ωστόσο η προσφορά του ήταν ελάχιστη.

Σε οχτώ συμμετοχές, κατάφερε μόλις μία φορά να αντέξει σε 90λεπτο. Συνολικά αγωνίστηκε 350 λεπτά βρίσκοντας δίχτυα ακόμη μία φορά απέναντι στη Μποταφόγκο.
Την ίδια στιγμή διέπρεπε... εξωγηπεδικά. Ατελείωτα πάρτι με τη συνοδεία αλκοόλ, ροζ σκάνδαλα, πειθαρχικά παραπτώματα και άφθονο φαγητό!
Ο Αντριάνο έφτασε τα 105 κιλά και σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε εν ενεργεία ποδοσφαιριστή. Το ιατρικό επιτελείο της Κορίνθιανς αδυνατούσε να τον συνετίσει 
Ο τεχνικός της "Τιμάο", Τίτε δήλωσε πως όλες οι προσπάθειες του να βοηθήσει τον Αντριάνο να σώσει την καριέρα του έπεφταν στο κενό.

Η Φλαμένγκο ήταν η πρώτη ομάδα που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον "Αυτοκράτορα" με τον Ροναλντίνιο να στηρίζει τον πρώην συμπαίκτη του στη "σελεσάο".

"Ο Αντριάνο είναι Αντριάνο. Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς συνέβη, όμως είναι σπουδαίος παίκτης και μπορεί να προσφέρει σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου" τόνισε ο Ροναλντίνιο.

Ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Πάουλο Σέζαρ Κουτίνιο πήγε ένα βήμα παραπέρα. "Η Φλαμένγκο ανοίγει τις πόρτες για να τον βοηθήσουμε.

Εάν θέλει μπορεί να μείνει εδώ να προπονηθεί, να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση, να συνεργαστεί με διατροφολόγους, ή ακόμη εάν κριθεί απαραίτητο και με ψυχολόγο. Η Φλαμένγκο είναι το σπίτι του και από εδώ και στο εξής το μέλλον βρίσκεται στα χέρια του.

Με τη φανέλα της "Rubro-Negro" ο Αντριάνο είχε πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του πετυχαίνοντας 19 γκολ σε 31 ματς την σεζόν (2009/2010).

Πηγή:Sport24 

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa