Αυτή κι αν είναι είδηση!! "ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" για την Ελένη Μενεγάκη


 Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη που δημοσιεύονται στα περιοδικά κάθε εβδομάδα, είναι εν γνώσει της, αφού η παρουσιάστρια τις εγκρίνει! 







Βέβαια, δεν ξέρουμε αν ισχύει για όλες τις φωτογραφίες και με όλα τα περιοδικά.
Αλλά, οι παπαράτσι φωτογραφίες που δημοσιεύονται αυτή την εβδομάδα στο ΟΚ και πρωταγωνιστούν το Λενιώ, ο Ματέο και οι... καραβίδες το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Άνδρο, έχουν την έγκρισή της. Την αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Πολίτη στο Πρωινό ΑΝΤ1.
Την ώρα που ξεφύλλιζαν τα περιοδικά, ο Χρήστος Φερεντίνος αν οι φωτογραφίες είναι στημένες κι αν η Ελένη γνωρίζει για αυτές. «Καθόλου, καθόλου στημένες δεν είναι και μάλιστα ο Νίκος Γεωργιάδης, ο διευθυντής του περιοδικού, την πήρε την Ελένη και την ρώτησε αν την πειράζει να δημοσιευτούν», πετάχτηκε και είπε η Πολίτη. Ουπς. Καλύτερα να μασάει, παρά να μιλάει...
«Για κάτσε γιατί αυτό είναι είδηση. Η Ελένη ήξερε για τις φωτογραφίες;», αναρωτήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ένα μικρό σοκ το έπαθε.
«Ε, ναι το ήξερε», απάντησε η πανελίστρια και προσπαθώντας να τα μαζέψει κάπως, πρόσθεσε: «Ε, καλά μην το κάνουμε και θέμα. Οι άνθρωποι του χώρου θέλουν να έχουν καλές σχέσεις με την Ελένη. Γιατί την χρειαζόμαστε…». Επίσης, αποκάλυψε ότι η Ελένη είπε ότι δεν έχει πρόβλημα αρκεί να μην φαίνονται τα σπίτια του Μάκη. «Έχει περάσει πολλά τα τελευταία δύο χρόνια που είναι με την Ελένη. Και επειδή τα σπίτια δεν είναι δικά του, αλλά πρόκειται για ξενοδοχείο που μένει κόσμος δεν θέλει να ενοχλούνται οι πελάτες του» κατέληξε η λαλίστατη Πολίτη.
Άρα τι μάθαμε σήμερα;
Η Ελένη εγκρίνει παπαράτσι φωτογραφίες της που δημοσιεύονται
Ο Ματέο ενοχλείται με την εισβολή στη ζωή τους.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa