Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό μέσα στην Ουκρανία...


Αυτός ο Ολυμπιακός δεν έχει ταβάνι. Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 1-0 στο Χάρκοβο της Μέταλιστ και έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση τους στα προημιτελικά του γιουρόπα λιγκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η ένατη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε σε όλες τις διοργανώσεις με τέρματα 18-0.
Οι Πειραιώτες διακρίθηκαν για το πειθαρχημένο και οργανωμένο παιχνίδι τους και πήραν αυτό που ήθελαν. Αντίθετα οι Ουκρανοί έπαιξαν άναρχα και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Το χρυσό γκολ για τους ερυθρόλευκους σημείωσε στο 50 ο Φουσέρ, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. 
Η Μέταλιστ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Εντμαρ στο 82 για μαρκάρισμα στον Μανιάτη.
Το μοναδικό δυσάρεστο για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ότι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Μέλμπεργκ στον επαναληπτικό, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.
Για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει από τους Ουκρανούς, ο επιθετικός και πιο επικίνδυνος παίκτης τους Κριστάλδο. Κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Παπαδόπουλος, χωρίς να υπάρξει ουσιαστικά κάποιος υστερήσαντας.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa