Η Ελεονώρα Μελέτη μετακινείται στη θέση της Νικολέττας Ράλλη


Λίγους μήνες πριν τη ληξη της τηλεοπτικής σεζόν, η μετακίνηση της Ελεονώρας Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη και η ταυτόχρονη κατάργηση της πρωινής ζώνης του Star, επανέρχονται στο προσκήνιο.

Η ανάγκη για μειώσεις στο budget αλλά και τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής «Μade in Star» οδήγησαν τα στελέχη σε εκ νέου σύσκεψη, με πιθανό ακόμη και το ενδεχόμενο η μετακίνηση της Ελεονώρας Μελέτη στην εν λόγω ώρα, να γίνει και μετά το Πάσχα και όχι το Σεπτέμβριο.

Παράλληλα, συζητήσεις γίνονται με αντικείμενο την απο κοινού λήξη (από όλα τα ιδιωτικά κανάλια) της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όταν θα κλείσουν και τα σχολεία, δηλαδή στα μέσα Ιουνίου ενώ σενάρια θέλουν τον Ant1 να βγάζει το πρωινό του πρόγραμμα από τις εγκαταστάσεις του Star, με τους τεχνικούς του Star, για λόγους οικονομίας, αφού αυτή τη στιγμή οι εκπομπές βγαίνουν από στούντιο που το κανάλι του Αμαρουσίου νοικιάζει.

Στόχος του Star είναι να περιορίσει τα έξοδά του, υιοθετώντας την τακτική του Alpha, καταργώντας την πρωινή ζώνη και περιορίζοντας το ζωντανό πρόγραμμα σε μία μόνο βάρδια, που θα ξεκινάει το μεσημέρι και θα ολοκληρώνεται μετά το δελτίο ειδήσεων.

Παράλληλα, η διοίκηση του Star ζητά από την Τατιάνα Στεφανίδου, να μην εισπράττει το προσυμφωνημένο ποσοστό από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών, ώστε αυτά να καταλήγουν στο κανάλι, κάτι με το οποίο δεν είναι σύμφωνη η παρουσιάστρια. Δεν λείπουν ούτε τα παράπονα, σχετικά με κάποια θέματα και τον τρόπο προβολής τους από την παρουσιάστρια.

Όσο για το τηλεοπτικό μέλλον της Νικολέττας Ράλλη, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα συνεχίσει και του χρόνου να υπάγεται στο δυναμικό του καναλιού, χωρίς ωστόσο να έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα τοποθετηθεί στο πάνελ κάποιας εκπομπής ή θα αναλάβει κάποια στήλη.

Όσο για τα πρόσωπα που στελεχώνουν τόσο την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη όσο και της Νικολέττας Ράλλη, αυτά αναπόφευκτα θα συγχωνευθούν και κάποια εξ αυτών δυστυχώς, θα δουν την πόρτα της εξόδου.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa