Συνελήφθη γνωστό μοντέλο για ναρκωτικά..

​Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε το μοντέλο Simone Farrow, η οποία καταζητούνταν ως η επικεφαλής διεθνούς δικτύου διακίνησης ναρκωτικών.

Η αστυνομία βρήκε το 37χρονο μοντέλο σε ένα άθλιο μοτέλ στο Queensland της Αυστραλίας ύστερα από κυνηγητό ενός περίπου μήνα.

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν την ξανθιά καλλονή με χειροπέδες στα χέρια στο αεροδρόμιο του Σύδνεϋ, όπου μεταφέρθηκε συνοδεία δύο ομοσπονδιακών αστυνομικών.

Η Farrow κατηγορείται ότι μετέφερε ναρκωτικά μέσα στις βαλίτσες της, όπου είχε βάλει άλατα και άλλα καλλυντικά και η αστυνομία υποστηρίζει ότι έχει τουλάχιστον 19 συνεργούς.
Εδώ και ένα μήνα το μοντέλο προσπαθούσε να ξεφύγει από την αστυνομία και τώρα υποστηρίζει ότι το έκανε γιατί κάποιος προσπαθούσε να τη δολοφονήσει.


Οι αποκαλύψεις για τη ζωή του μοντέλου είναι σοκαριστικές. Πίσω από τα λαμπερά φώτα του κόσμου του μόντελινγκ κρύβεται ένας άλλος κόσμος, αυτός των ναρκωτικών και των καταχρήσεων.

Από τα στοιχεία που έχει η αστυνομία στα χέρια της προκύπτει ότι η Simone Farrow ήταν μπλεγμένη στα ναρκωτικά, στην πορνεία και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Αυστραλία.

Όλο το κύκλωμα το ήλεγχε από ένα διαμέρισμα στην Sunset Boulevard κι από εκεί έστελνε το ακριβό της εμπόρευμα στην Αυστραλία, κρυμμένα σε κιβώτια με καλλυντικά.

Οι πελάτες της, της έστελναν τα χρήματα μέσω του ταχυδρομείου ή τα κατέθεταν στην Εθνική Τράπεζα της Αυστραλίας.

Όμως η Farrow δεν άργησε να πέσει στα χέρια της αστυνομίας και τώρα είναι αντιμέτωπη με μια ζωή πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. 

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa