Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα [Τετάρτη, Μάρτιος 07, 2012]


** ΑΠΟΕΛ - ΛΥΩΝ: Το 1-0 του πρώτου αγώνα δεν είναι να παίζεις για την τιμή των όπλων. Είναι αποτέλεσμα που αμφισβητεί την αυτοεκτίμηση των Γάλλων, είναι αποτέλεσμα που κουβαλάει φόβο στις αποσκευές τους...σε συνδυασμό με το γεγονός ότι σέρνονται στα 4 τελευταία παιχνίδια του Σαμπιονά με 3 ήττες 1 ισοπαλία. Το ΑΠΟΕΛ επανήλθε στα νικηφόρα στα δικά του, έχει τη μαγκιά, τη θετική ενέργεια από τη μέχρι τώρα πορεία, και το περισσό θράσος...να τους τρελάνει όλους. --  1  -- .

** ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μαζί με Ολυμπιακο, και Αστερα, ο Λεβαδειακος κλίνει τρίλιζα με τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Με 5 νίκες 1 ήττα στις 6 τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα της Λιβαδειάς δείχνει ότι έχει τα «τυπικά προσόντα» να σώσει τη χρονιά, αλλά και να τρέξει πολύ καλή πορεία παρά τις αρχικές αρνητικές εκτιμήσεις. Η Κερκυρα με τις 2 νίκες στα 3 πιο πρόσφατα, με Παναιτωλικο και ΠΑΣ θα παλέψει για μια θέση στον ήλιο.

** ΠΑΣ - ΔΟΞΑ: Μια διορθωτική τάση του ΠΑΣ με νίκες σε Παναιτωλικο εντός, Κερκυρα εκτός, με συνέχεια το ισόπαλο αποτέλεσμα μέσα στο Πανιωνιο, στόπαραν από τις ήττες με Ατρομητο εντός και Δοξα εκτός. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό Δόξα, ο ΠΑΣ έχει πρώτο λόγο στο παιχνίδι. --  1  -- .

** ΒΑΚΕΡ - ΣΑΛΤΣΜΟΥΡΓΚ: Στη μέση έπρεπε να ήταν κομμένες οι τιμές, για να μην πω ελαφρά αντίστροφα. Ο λόγος η εντός εκτός έδρας φόρμα με τη Σαλτσμπουργκ να μετρά μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία εκτός, απέναντι στις 4 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα της Βακερ στα ίδια εντός. Οι άμυνες από τις καλύτερες του πρωταθλήματος, θα κάνουν κουμάντο. Under 2.5

** ΤΣΕΖΕΝΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ: Έδειξε τα δόντια της και μέσα στην Ιντερ η Κατανια με μόνη ήττα μέσα στη Γιουβε εδώ και 7 αγώνες της Serie - A. Αδειάζει τη γωνία όπως φαίνεται η Τσεζενα, με την πορεία της πλέον να καταλήγει σε καθαρά εμπειρική διαδικασία.  Ενδιαφέρον βρίσκω και στο καλοπληρωμένο Over 2.5. --  2  --

** ΠΑΡΜΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μπέσα δεν μπορείς να βρεις εδώ, άπιστες μέχρι αηδίας. Με 2 νίκες η Παρμα στις 12 τελευταίες αγωνιστικές, με ανενεργή επίθεση σε 5 από τα 6 τελευταία εκτός η Φιορε. Ίσως δεν πούνε όχι στη μοιρασιά από το ξεπεσμό που τις δέρνει. --  Χ  -- .

** ΡΕΞΑΜ - ΛΟΥΤΟΝ: Στα 12 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος αμφότερες δέχτηκαν από 6 γκολ. Ας συνεχίσουν. Under 2.5

** ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Ευνοείται η Γουεστ Χαμ από όλες τις απόψεις. Τα 4 σερί Over της Γουοτφορντ μπορούν να ανοίξουν το παιχνίδι. Μόνο σ ένα από τα 12 τελευταία δε σκόραρε η Γουεστ Χαμ, μόνο σε 1 από τα 12 τελευταία δε δέχτηκε γκολ η Γουοτφορντ. Over 2.5

** ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΚΑΡΝΤΙΦ: Τα πάνω κάτω της Μπραιτον γνωστό έργο στο μήκος της φετινής σεζόν. Στην παρούσα, με αήττητο στις 10 τελευταίες αγωνιστικές μπουκάρει για είσοδο στην εξάδα. Η Καρντιφ σε κοιλιά, επηρεασμένη και από το τελικό ψάχνει να βρει τον εαυτό της με πλέον αρνητικό τις 4 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα του πρωταθλήματος. Over 2.5 και --  1  -- .


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa