Σοκ: Πέθανε από τα… extensions! Τα φορούσε από 14 χρονών…


Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι μια 34χρονη γυναίκα από το Lee του Λονδίνου, έχασε την ζωή της από τα extensions που έβαζε για να φαίνονται πιο πλούσια τα μαλλιά της.

Η Atasha Graham η οποία έβαζε exte από την ηλικία των 14 ετώνκατέρρευσε μετά από βραδινή της έξοδο σε κλαμπ.

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και έντονες ανησυχίες δεδομένου ότι παγκοσμίως είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των γυναικών που χρησιμοποιεί επιπρόσθετες τούφες μαλλιών.


Η άτυχη γυναίκα πέθανε από αλλεργία την οποία προκάλεσε η κόλλα που της είχε βάλει η κομμώτρια για να κολλήσουν τα extensions στα μαλλιά της.

Μάλιστα σύμφωνα με μια παθολόγο υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν πάθει αλλεργικό σοκ από τον διαλύτη που χρησιμοποιούν για να βάλουν τις επιπρόσθετες τούφες.

«Κάθε χρόνο περίπου 10 με 20 άτομα πεθαίνουν λόγω αυτού και οι περισσότεροι θάνατοι σημειώνονται στην Αμερική» συμπληρώνει η γιατρός 


Επίσης αναφέρει πως στο αίμα της 34χρονης δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ή αλκοόλ ή άλλων ουσιών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν θάνατο.

Εντωμεταξύ, τα χημικά συστατικά από τα exte «πέρασαν» στο αίμα της μετά από ώρες… από την στιγμή που τα τοποθέτησε. Για τον λόγο αυτό και έχασε τις αισθήσεις της λίγο μετά το ξεφάντωμα με τον σύντροφό της σε κλαμπ…

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa