Συγκλονισμένες από έναν θάνατο Βανδή – Κοκκίνου Τι συνέβη στις δύο τραγουδίστριες;

Βαθιά λυπημένες είναι η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου, καθώς συγκλονίστηκαν από τον θάνατο ενός 4χρονου παιδιού που είχαν γνωρίσει μέσα από το «Χαμόγελο του Παιδιού».


Ο μικρός Πάνος έπασχε από σοβαρή ασθένεια και έπρεπε να μεταφερθεί στις ΗΠΑ για μεταμόσχευση πολλών ζωτικών οργάνων. Οι γονείς του απευθύνθηκαν στο «Χαμόγελο» και, μετά από πολύμηνη προσπάθεια, ο μικρούλης χειρουργήθηκε. Αν και η οικογένεια επέστρεψε στην Ελλάδα για μια νέα αρχή, ο οργανισμός του Πάνου απέρριψε τα μοσχεύματα και ο ίδιος υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού, που, τελικά, του στοίχησε την ζωή.




«Χωρίς λόγια… Μόνο πόνος για το αγγελούδι. Καλό ταξίδι "Μικρέ Ήρωα"», έγραψε η Έλλη στο Twitter της, ενώ η Δέσποινα αποχαιρέτισε τον 4χρονο γράφοντας ως απάντηση στη φίλη και συνάδελφό της: «λυπάμαι ειλικρινά γι’ αυτό που συνέβη».

Θυμίζουμε πως οι δύο τραγουδίστριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό την περίοδο των Χριστουγέννων και συμμετείχαν ενεργά και αφιλοκερδώς στη συναυλία και το bazaar για την ενίσχυση του «Χαμόγελου». 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa