Νίνης is back....!!!!

'Ο Σωτήρης Νίνης είναι εδώ… σιδερένιος! Ο διεθνής μέσος μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό στο γόνατο και έπειτα από 4 μήνες πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση!


Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αθήνα από τα Ιωάννινα και οι «πράσινοι» πήγαν κατευθείαν στην Παιανία. Μετά την απαραίτητη ξεκούραση, στις 16:30 ξεκίνησε το πρόγραμμα, στου οποίου το δίτερμα συμμετείχε ο Σωτήρης Νίνης!
Ο διεθνής μέσος τον τελευταίο καιρό να βρίσκεται στον… αφρό σχετικά με το μέλλον του, ωστόσο, αρκετοί ήταν εκείνοι που ξέχασαν ότι αντιμετώπιζε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον έχει αφήσει εκτός από τον Σεπτέμβριο. Ο «Ελ Νίνιο» μετά το καθιερώμενο ατομικό πρόγραμμα, έπαιξε και στο δίτερμα, δείχνοντας ότι μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Ο Φερέιρα ανεξάρτητα από την απόφαση του Νίνη να αποχωρήσει από την ομάδα, τον περιμένει και ποντάρει πάνω του.
Από κει και πέρα, στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για τουλάχιστον 45 λεπτά στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν αρχικά το πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα. Ο Λέτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Ρούντολφ υποβλήθηκε σε θεραπεία.
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa