Συνάντηση Παπανδρέου – Βενιζέλου για το πολυνομοσχέδιο

'Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου θα έχει στις 1.30 μ.μ. ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.


Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Βενιζέλου στο επίκεντρο της συνεργασίας των δύο ανδρών θα βρεθούν οι διατάξεις του σχεδίου νόμου «Επείγουσες ρυθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 – 2015».
Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να ενημερωθεί αναλυτικά για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, τις διαπραγματεύσεις για το PSI και για τις προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν στη συνομολόγηση της νέας δανειακής σύμβασης.
Σημειώνεται πως στις τελευταίες του παρεμβάσεις ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει αναφερθεί στηνανάγκη ενότητας του ΠΑΣΟΚ, με απόλυτη προτεραιότητα στις ανάγκες της χώρας και στην κρίσιμη διαπραγμάτευση για τη ρύθμιση του χρέους και το νέο δανειακό πρόγραμμα.
Πάντως, σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη συνάντηση Παπανδρέου – Βενιζέλου θα συζητήθουν και οι εσωτερικές διαδικασίες του Κινήματος.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa