Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι... μάγος!


Όλοι οι δημοφιλείς και ταλαντούχοι μάγοι της σύγχρονης εποχής, αλλά και όλοι όσοι ξεχώρισαν στα μάτια του κοινού και έγραψαν τη δική τους σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της ταχυδακτυλουργίας στα 105 χρόνια της ύπαρξης του Μαγικού Κύκλου, ήταν μέλη του!
Ένα από τα διάσημα μέλη του είναι και ο πρίγκιπας Κάρολος!
Μιλώντας στο pyles.tv ο εκπρόσωπος της Κύκλου, Ντέιβιντ Μπέκλι, περιγράφει την είσοδο του διαδόχου του θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας στη λέσχη.
«Ναι, ο διάδοχος του θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας είναι μέλος του Μαγικού Κύκλου. 
Μάλιστα, ήμουν παρών το βράδυ που ήρθε στο αρχηγείο. (...)Πράγματι έδωσε εξετάσεις. Ανέβηκε στη σκηνή του Μαγικού Κύκλου και εκτέλεσε ένα ταχυδακτυλουργικό κόλπο ρουτίνας το οποίο το έκανε πολύ καλά. 
Έκανε το κόλπο με τις τρεις κούπες και τις τρεις μπάλες, που ίσως έχει τύχει να το παρακολουθήσετε. Είναι με τρεις κούπες και τρεις μπάλες που περνάνε με ένα τρόπο μαγικό από τη μία στην άλλη. 
Το παρουσίασε λοιπόν αυτό μπροστά σε όλους μας και συμφωνήσαμε ότι έπρεπε να γίνει μέλος του Μαγικού Κύκλου. Και έπειτα εγώ και κάποιοι άλλοι συνάδελφοί μου τον διασκεδάσαμε σε ένα πάρτι με κάποια μαγικά κόλπα που εμείς εκτελούσαμε».
Πηγή: pyles.tv


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa