Περαστικός συνέλαβε ληστή σε σούπερ μάρκετ

Νόμιζε ότι είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το «χτύπημά» του κι ότι θα έφευγε από το σούπερ μάρκετ που θα 


λήστευε με γεμάτες τσέπες. Λογάριαζε όμως χωρίς τους πελάτες, που του έστησαν καρτέρι κι αφού τον έκαναν τουλούμι στο ξύλο, τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς.
Ο 28χρονος αλλοδαπός ληστής, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα εισέβαλε στο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λύκωνος και Παναχαϊκού και υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους.
Στο σούπερ μάρκετ επικράτησαν σκηνές αλλοφροσύνης, αλλά ο κακοποιός με ιδιαίτερη ψυχραιμία απείλησε τους πάντες να μην κουνηθούν. Επειτα, κατευθύνθηκε προς τα ταμεία και άρπαξε το ποσό των 500 ευρώ.
Με γρήγορες κινήσεις έβαλε τα χρήματα στο μπουφάν του και προσπάθησε να διαφύγει πεζή. Ομως για κακή του τύχη τις κινήσεις του παρακολουθούσε ένας πολίτης, ο οποίος τον περίμενε κρυμμένος έξω από την πόρτα.
Ο άντρας είχε πάει στο σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει. Από το τζάμι όμως είδε ότι μέσα στο κατάστημα πραγματοποιούνταν ληστεία κι έτσι αποφάσισε να δράσει. Κάλεσε σε βοήθεια και άλλους πολίτες που εκείνη τη στιγμή περνούσαν από το σημείο και όλοι μαζί περίμεναν τον δράστη να βγει από το κατάστημα.
Οταν η πόρτα άνοιξε και ο 28χρονος Αλβανός βγήκε από το κατάστημα, όλοι έπεσαν πάνω του. Αφού τον αφόπλισαν, τον ακινητοποίησαν και κάλεσαν την αστυνομία. Αμεσα στο σημείο μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη. Μέχρι όμως να φτάσουν οι αστυνομικοί, οι πολίτες φρόντισαν να δώσουν ένα… καλό μάθημα στον νεαρό κακοποιό, που ζητούσε έλεος.
Τελικά οι αστυνομικοί, που τον έσωσαν από τα χέρια των αγανακτισμένων πολιτών, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια. Πάνω του βρήκαν και τα χρήματα που είχε αφαιρέσει από τα ταμεία, τα οποία επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη.
Εναντίον του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών λειτουργών προκειμένου να απολογηθεί. Από την Ασφάλεια ωστόσο συνεχίζεται η έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν συμμετείχε στο παρελθόν και σε άλλες παρόμοιες ληστείες που έχουν διαπραχθεί στην πόλη.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa