Κως: Είχε μετατρέψει το αυτοκίνητό του σε μικρό οπλοστάσιο

Σε μικρό οπλοστάσιο είχε μετατρέψει το αυτοκίνητό του ένας 61χρονος στην Κω, ο οποίος συνελήφθη για οπλοκατοχή! 


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μαρμάρι. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω που διενεργούσαν ελέγχους σε διερχόμενα αυτοκίνητα σταμάτησαν και το αυτοκίνητο του 61χρονου.
Αυτό όμως που αντίκρισαν στη συνέχεια τους άφησε με το στόμα ανοιχτό. Σε έλεγχο στους χώρους του αυτοκινήτου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δεκάδες όπλα, μαχαίρια και φυσίγγια, τα οποία έφταναν για να πολεμήσει κάποιος στο… μέτωπο!
Συγκεκριμένα, οι άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Κω βρήκαν και κατέσχεσαν επτά κυνηγητικά όπλα, εκ των οποίων το ένα με ραβδωτή κάννη, ένα πολεμικό τυφέκιο, ημιαυτόματο τύπου Μ1, δύο περίστροφα, εκ των οποίων το ένα βρέθηκε κάτω από το κάθισμα του οδηγού έτοιμο προς χρήση, δύο πυροβόλα πιστόλια, ένα αεροβόλο 
πιστόλι, μια ανταλλακτική κάννη κυνηγετικού όπλου, τρεις σιγαστήρες, δύο διόπτρες, τέσσερα μαχαίρια με λάμα μήκους 10 έως 20 εκατοστών, εννέα ξίφη με λάμα μήκους πάνω από 20 εκατοστών, τρεις ξιφολόγχες, δύο αντιαεροπορικά φυσίγγια, 480 κυνηγετικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και 839 φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.
Μετά από αυτό ο 61χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης του παράνομου οπλισμού. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κω.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa