Την ανάγκαζε να ξεφτιλίζεται σε οίκο ανοχής ασκώντας σωματική και ψυχολογική βία

Την Πέμπτη κατά τις  απογευματινές ώρες στην Πάτρα, συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου  σχηματίστηκε δικογραφία για σωματεμπορία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την  έρευνα ανωτέρω δράστης από το 2003 έως τη σύλληψή του προήγαγε στην πορνεία 29χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ρωσίας, με χρήση βίας και με σκοπό την κερδοσκοπία.

Η 29χρονη, από το 2003 έως το 2008, εργαζόταν σε μπαρ της Αθήνας και της Κρήτης, ενώ από το έτος 2008 έως σήμερα εργάζεται σε οίκο ανοχής της Πάτρας, κατέχοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά.
 Ο 40χρονος, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας, εξανάγκαζε την 29χρονη όλο αυτό το χρονικό διάστημα να του παραδίδει ή να του καταθέτει 
σε τραπεζικό λογαριασμό, χρήματα που προέρχονταν από το επάγγελμα της, το συνολικό ύψος του οποίου ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 100.000 €.

Προαναφερόμενος δράστης πριν τη σύλληψή του παρέλαβε από τη παθούσα το χρηματικό ποσό των 200 €, ενώ την απείλησε και την χτύπησε στο πρόσωπο. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 800€..

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa