Συνελήφθησαν 12 άτομα σε Ίντερνετ καφέ για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Χθες κατά τις πρωινές ώρες  στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Βερανζέρου και Μάρνης, από Αστυνομικούς της  Δ/νσης Ασφ. Αττικής, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων για τα παράνομα τυχερά παίγνια, 

πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε κατάστημα Ίντερνετ καφέ, το οποίο όπως διαπιστώθηκε λειτουργούσε ως παράνομο «καζίνο».
Ειδικότερα οι υπεύθυνοι του καταστήματος είχαν θέσει σε λειτουργία μεγάλο αριθμό παράνομων ηλεκτρονικών παιγνιομηχανημάτων, ενώ επιπλέον είχαν εγκαταστήσει και μία μεγάλη ρουλέτα για την διενέργεια τυχερών παιχνιδιών.

Συνελήφθησαν συνολικά (12) άτομα, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης ο οποίος απουσίαζε.  Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται ένας ημεδαπός, υπεύθυνος του καταστήματος, δυο αλλοδαποί υπάλληλοι και εννέα ακόμα αλλοδαποί, που συμμετείχαν ως παίκτες στη διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων.

Κατά την διάρκεια του  ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,  (35) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, με λογισμικό πρόγραμμα τύπου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ»,μια μεγάλη ρουλέτα, ένας υπολογιστής και δυο τηλεοράσεις που ήταν συνδεδεμένες με τα (36) παιγνιομηχανήματα, μια συσκευή καταγραφής βίντεο, συνδεδεμένη με οθόνη και  (13) κάμερες, ένα μηχάνημα καταμέτρησης χαρτονομισμάτων, ένα χειριστήριο και το χρηματικό ποσό των 12.199 €, 2.700  λεκ και ένα δολαρίου Η.Π.Α..

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa