Απολογούνται άλλοι 16 για το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης


Το δρόμο για τις φυλακές παίρνουν ήδη επτά μέλη του κυκλώματος που δρούσε στη Θεσσαλονίκη, μετά την απολογία τους στον τρίτο τακτικό ανακριτή.

Πρόκειται για επτά από τους δεκατρείς υπόπτους, οι οποίοι απολογήθηκαν την Παρασκευή κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα τέσσερα κυκλώματα τοκογλυφίας, εκβίασης, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής τους και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ τους επιβλήθηκαν και χρηματικές εγγυήσεις από 10 έως 300.000 ευρώ.

Αυτή την ώρα στον ανακριτή απολογούνται άλλοι 16 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων ο γνωστός δημοσιογράφος, το ανώτατο στέλεχος του ΣΔΟΕ και ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση και ότι δεν γνωρίζει εκείνους που κατέθεσαν χρήματα στο λογαριασμό του, παρά μόνο έναν τον οποίο διευκόλυνε να πάρει δάνειο, χωρίς τοκογλυφικούς όρους.

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν και οι φερόμενοι ως εγκέφαλοι των κυκλωμάτων.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa