Ζητούσαν 100.000 ευρώ για να την απελευθερώσουν

Δράστες είναι δύο άνδρες, ηλικίας 51 και 45 ετών, καθώς και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 23 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Για την υπόθεση αναζητούνται έξι ακόμη άτομα.
 
Μετά από διερεύνηση καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι οι δράστες κρατούσαν την γυναίκα όμηρο σε μπαρ επαρχιακής πόλης, ζητώντας λύτρα προκειμένου να την απελευθερώσουν. 

Το βράδυ της Πέμπτης οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση στο συγκεκριμένο μπαρ, στο οποίο βρήκαν και απελευθέρωσαν την 25χρονη αλλοδαπή, ενώ συνέλαβαν τους δράστες. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 51χρονος δράστης με απειλές για τη ζωή τόσο ίδιας όσο και του ανήλικου παιδιού της, την κρατούσε παράνομα και την ανάγκαζε να εκδίδεται σε πελάτες του μπαρ που διατηρούσε. Επιπλέον οι τρείς συλληφθέντες έστειλαν στους γονείς της, από το κινητό τηλέφωνο της παθούσας, απειλητικό μήνυμα για τη ζωή της, προκειμένου να τους εξαναγκάσουν να καταβάλλουν το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ που απαιτούσαν για την απελευθέρωσή της.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την εκβίαση, καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa