Έσωσε Τους Συμμαθητές Του, Όταν Ο Οδηγός Αποκοιμήθηκε [Φωτο]


Ένας μαθητής λυκείου πήρε την κατάσταση στα χέρια του και κατάφερε να αποφύγει τρομερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο… Emmanuel Williams επέβαινε στο σχολικό λεωφορείο, όταν ξαφνικά ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι

Ήταν μία τυπική διαδρομή, μέχρι την στιγμή που ο 17χρονος νέος παρατήρησε τον οδηγό να συμπεριφέρεται περίεργα θέτοντας το λεωφορείο σε σοβαρό κίνδυνο.
Τότε αναπήδησε από την θέση του και προσπάθησε να ξυπνήσει τον οδηγό που είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι του σχολικού, το οποίο είχε αρχίσει να παρεκκλίνει από την πορεία του.
Οι μαθητές έφτασαν τελικά στον προορισμό τους, όταν ο 65χρονος οδηγός επανέκτησε τον έλεγχο του σχολικού οχήματος και συνέχισε κανονικά την διαδρομή του.
Οι υπεύθυνοι του σχολείου ακόμα ερευνούν τις αιτίες, οι οποίες μπορεί να προκάλεσαν υπνηλία στον οδηγό. Ανάμεσα στα πιθανά αίτια βρίσκονται η κατάσταση της υγείας του ακόμα και κάποια φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.
Ο οδηγός, ο οποίος δεν είχε αναμειχθεί σε κανένα ατύχημα στα 8 χρόνια που εργάζεται για την εταιρεία Durham School Services, βρίσκεται επί του παρόντος σε διαθεσιμότητα.


Πηγή: pamepreveza.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa