Τα σημερινά προγνωστικά για σήμερα ...


** ΟΥΝΙΟΝ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: Καθαρό φαβορί η Ουνιον που βρήκε ρυθμό τελευταία. Μετρά μόλις 2 ήττες στις 11 τελευταίες αγωνιστικές δείχνοντας καλά στοιχεία. Από το Σεπτέμβριο αγνοεί τη νίκη η Φρανκφουρτη με 4 ήττες 3 ισοπαλίες στα 7 τελευταία. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΛ: Δεν είναι καλό σημάδι οι 2 ήττες της Σαουθαμπτον στις 3 τελευταίες αγωνιστικές. Μόνο από τη Λεστερ έχασε η Μπλακμπουλ στα 6 τελευταία μέσα έξω του πρωταθλήματος.

** ΒΕΡΟΝΑ - ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ: Τρένο η Βερονα με 7 σερί νίκες και τέρματα σε αυτά (12-2). Για κράτημα σημειώσεων το αήττητο της Αλμπινολεφε στις τελευταίες αναμετρήσεις της Serie - B.
** ΒΙΤΣΕΝΤΣΑ - ΕΜΠΟΛΙ: Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες. --  Χ  --.

** ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Δεν ξέρω αν αξίζει τόσο φαβοριτισμό η Γκλαντμπαχ δίκαια όμως έχει την πρώτη τύχη στο παιχνίδι. Με 4 νίκες 1 ισοπαλία αυτή με την Ντορντμουντ στο τελευταίο ματς είναι από τις φορμαρισμένες ομάδες της Μπουντεσλιγκα. Με μεγάλες αδυναμίες η Αουσμπουργκ που θα την αμαγκάσουν να πάει από εκεί που ήρθε. --  2  --.

** ΒΕΡΝΤΕΡ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Όπως και να το δει κανείς αυτό το εκτός έδρας παρουσιαστικό της Βολφσμπουργκ  (1-1-6) με τέρματα (8-21) είναι απομόνωση.  Η Βερντερ από την άλλη στην έδρα της καλύτερη όλων παρέα με την Ντορντμουντ λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Πιο συγκεκριμένα με 6 νίκες 1 ήττα στα 7 μέχρι τώρα εντός κάνει διαφορά υπέρ της. --  1  -- .
** ΚΟΛΩΝΙΑ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Συμπαθώ μακρόθεν πάντα στο συγκεκριμένο ματς την Κολωνια αλλά δε μπορώ να αφήσω στην άκρη το αήττητο της Φραιμπουργκ στα 4 τελευταία του πρωταθλήματος. Δίνει λύση το Over 2.5

** ΜΑΙΝΤΣ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Από καλά αποτελέσματα έρχονται τόσο η Μαιντς όσο και το Αμβουργο το οποίο έχασε για τελευταία φορά εκτός έδρας στις 10 Σεπτεμβρίου στο 2-0 μέσα στη Βερντερ. Τα 3 και 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων έκατσαν Over 2.5

** ΑΡΣΕΝΑΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ: Σε φουλ φόρμα η Αρσεναλ με 6 νίκες 1 ισοπαλία στις 7 τελευταίες αγωνιστικές στα καλύτερα φετινά της. Αναξιόπιστη και αλλοπρόσαλλη ομάδα η Εβερτον (υπέστη ήττα από Στοουκ εντός στο τελευταίο ματς) ξέρει τη την περιμένει. Over 2.5 και -- 1  --.

** ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αν το πάμε στο ποιος έχει το λιγότερο χάλι η Γουεστ Μπρομ το προβάδισμα. Από εκεί και πέρα λόγο πρόσφατης φόρμας παίζει καλά το Over 2.5

** ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ - ΓΟΥΛΒΣ: Στις 1 Οκτωβρίου πέτυχε πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα για τελευταία φορά η Μαντσεστερ Γιουν.

** ΝΟΡΙΤΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Βγάζουν ένα ντεφορμάρισμα οι 2 ήττες 1 ισοπαλία της Νιουκαστλ μετά από αήττητο 11 αγωνιστικών. Δυσκολίες και από πλευράς Νοριτς με 1 νίκη στα 6 τελευταία του πρωταθλήματος. Αξίζουν αναφοράς τα 5 Over της Νοριτς στα 5 πιο πρόσφατα και στα 5 τελευταία εντός.Over 2.5

** ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΧΑΛ: Συνεχίζει το αρνητικό ρεκόρ της η Κοβεντρι παραμένοντας χωρίς νίκη στις 9 τελευταίες αγωνιστικές. Οι 2 εντός έδρας νίκες της Χαλ έδωσαν μια ανάσα στην ομάδα.

** ΛΕΣΤΕΡ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ: Μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης ο άσος με συνοδεία Over 2.5. --  1  -- .

** ΜΠΕΡΝΛΙ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ: Χαλ εκτός, Ιπσουιτς εντός και Γουεστ Χαμ εκτός τα θύματα της Μπερνλι στις 3 τελευταίες αγωνιστικέςΜε αναλαμπές η Πορτσμουθ που είναι τραγική στα 6 τελευταία εκτός με 5 ήττες 1 ισοπαλία με τέρματα (1-8). --  1  -- .

** ΓΕΟΒΙΛ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ: Στις 13 Σεπτεμβρίου η τελευταία εντός έδρας νίκη της Γεοβιλ. Από 7 σερί G/G έρχεται η Νοτς Καουντι. Over 2.5

** ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ: Καθαρό φαβορί η Τσαρλτον που προέρχεται από 6 νικηφόρα. Η Γουολσολ στα ίδια χωρίς νίκη. --  2  -- .

** ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΜΠΕΡΙ: Το ενδιαφέρον στην Μπερι που κερδίζει στα 3 πιο πρόσφατα και στα 3 τελευταία εκτός. --  2  -- .
** ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ - ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ: Βρήκε πατήματα η Σεφιλντ Γιουν με 1 ήττα στα 8 τελευταία μέσα έξω του πρωταθλήματος. Στα ίδια 8 μόνο την Πρεστον κέρδισε η Ροτσεντειλ. --  1  -- .

** ΤΡΑΝΜΙΡ - ΜΚ ΝΤΟΝΣ: Η πρόσφατη φόρμα ευνοεί την ΜΚ Ντονς που έρχεται από 4 νίκες έναντι της Τρανμιρ που έρχεται από 3 ήττες 1 ισοπαλία. Μια Τρανμιρ που είναι υπολογίσιμη εντός έδρας.

** ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ: Θα αντέστρεφα τα φαβορί.

** ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ: Τον έλεγχο η Σουιντον.

** ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΚΡΟΥ: Και εδώ δεξιά γέρνει.

** ΟΛΝΤΕΡΣΟΝΤ - ΣΡΟΥΣΜΠΕΡΙ: Από 3 ήττες έρχεται η πρώτη, από 3 νίκες η δεύτερη. Διπλών συνέχεια.--  2  -- .

** ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ - ΕΛΤΣΕ: Αγνοεί τη νίκη η Σαμπαντελ στις 8 τελευταίες αγωνιστικές της Σεκουντα, εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία της Ελτσε με 5 νίκες 1 ισοπαλία στα 6 πιο πρόσφατα έχοντας μόλις 1 ήττα στις 10 τελευταίες αγωνιστικές. --  2  -- .

** ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Είναι πρόβλημα για οποιοδήποτε αντίπαλο η μόλις 1 ήττα του Ατρόμητου σε 11 αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ μόνο τον Παναιτωλικό κέρδισε στα 8 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

**  ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Φουλάρει η Ξανθη με 4 νικηφόρα και τέρματα (8-0) σε αυτά. --  1  -- .
** ΛΟΚΕΡΕΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ Λ: Η χειρότερη εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος είναι η Λοκερεν με μόλις 5 βαθμούς σε 7 παιχνίδια, επίσης διαθέτει και την χειρότερη εντός έδρας επίθεση. Σταθερά καλή η Στανταρ Λ τελευταία με 4 νίκες 2 ισοπαλίες, προβληματίζει όμως εκτός έδρας. Σε κάθε περίπτωση αυτή το φαβορί.Over 2.5 και  --  2  -- .

** ΛΕΒΑΝΤΕ - ΣΕΒΙΛΛΗ: Οι 4 ήττες της Λεβαντε αλλάζουν άρδην το σκηνικό με την έδρα της να παραμένει δυνατή όπως περιγράφουν οι 5 νίκες σε 6 αναμετρήσεις. Η Σεβιλλη είναι η μόνη εκτός έδρας αήττητη ομάδα της Πριμερα, μάλιστα κρατάει ανέπαφη την εστία της στα 5 τελευταία εκτός.

** ΛΕΤΣΕ - ΛΑΤΣΙΟ: Η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος η Λατσιο με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα (11-4) τα γκολ. Η Λετσε από την άλλη νίκη δε σταύρωσε στην έδρα της με 5 ήττες 1 ισοπαλία. --  2  -- .

** ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ - ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ: Under 2.5

** ΜΠΑΡΝΣΛΙ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ: Από 4 νίκες έρχεται η Μπρνσλι με 5 νίκες στα 6 τελευταία εντός. Με 7 σερί ήττες η Ιπσουιτς την πήρε ψυχολογικά η κάτω βόλτα. Με 6 Over η Μπαρνσλι στα 8 τελευταία, με 6 Over η Ιπσουιτς στα 6 τελευταία. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Τόσο τα 6 πιο πρόσφατα, όσο και τα 6 τελευταία εντός όλα G/G, η αναφορά για το Αννοβερο.

** ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Η ανωτερότητα της Μονπελιε δε χωράει συζήτηση, εκείνο όμως που πρέπει να αξιολογήσουμε είναι το γεγονός ότι η Βαλενσιεν έχασε για πρώτη και τελευταία φορά στην έδρα της στις 27 Αυγούστου με την άμυνα της από τις καλύτερες...πάντα εντός έδρας.
** ΝΑΝΣΙ - ΑΖΑΞΙΟ: Κάκιστη παρουσία η Αζαξιο, με 8 ήττες 3 ισοπαλίες στις 11 τελευταίες 
αγωνιστικές, η δε άμυνα της τρώει 2 γκολ το λιγότερο ανά αγώνα στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Η Νανσι κάνει την προσπάθεια της. --  1  -- .

** ΡΕΝ - ΜΠΡΕΣΤ: Πέραν όλων που δείχνουν αριστερά, χωρίς ήττα η Ρεν στην έδρα της, χωρίς νίκη η Μπρεστ εκτός. --  1  -- .

** ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΚΑΕΝ: Μόνο η Λυων κατάφερε να κερδίσει την Σεντ Ετιεν στα 10 τελευταία παιχνίδια του Σαμπιονα. Κάτω του μετρίου κινείται η Καεν στα ίδια. --  1  -- .

** ΣΟΣΟ - ΠΑΡΙ: Δίκαιο φαβορί η Παρι που πρέπει να βρει καλές συχνότητες μετά τις 2 ήττες 1 ισοπαλία πριν το νικηφόρο 3-2 επί της Οσερ.

** ΤΟΛΟΥΖ - ΕΒΙΑΝ: Από τη μία η καλή έδρα της Τολουζ, από την άλλη η μόλις 1 ήττα της Εβιαν στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. --  Χ  -- .

** ΓΑΝΔΗ - ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ: Αξία στο Over 2.5

** ΚΟΤΡΑΙΚ - ΒΕΣΤΕΡΛΟ: Από 2 νίκες εκτός έδρας έρχεται η Κοτραικ μέσα σε Γκερμιναλ και Σερκλ Μπριζ συνεχίζοντας την καλή προσπάθεια του τελευταίου 1.5 μήνα. Σπουδαία η παρουσία της στην έδρα της με 5 νίκες στα 6 τελευταία μέσα στο σπίτι της. Η Βεστερλο έπιασε πάτο, τα τέρματα της εκτός έδρας είναι (2-14). Over 2.5 και --  1  -- .

** ΓΚΕΝΚ - ΛΙΡΣ: Over 2.5

** ΜΠΕΤΙΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Συνεχίζει την κόμπλα η Μπετις με 9 ήττες 1 ισοπαλία στις 10 τελευταίες αγωνιστικές της Πριμερα. Στις 22 Σεπτεμβρίου η τελευταία νίκη επί της Σαραγοσα. Νε 5 νίκες στα 6 πιο πρόσφατα η Βαλενθια εκ των οποίων οι 3 στα 3 τελευταία εκτός ψάχνει συνέχεια προκειμένου να μείνει όσο γίνεται πιο κοντά σε Ρεαλ και Μπαρτσα. --  2  -- .

** ΙΝΤΕΡ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Κερδίζει η Ιντερ, η Φιορεντινα πέτυχε μόλις 1 γκολ στα 6 μέχρι τώρα εκτός έδρας παιχνίδια. --  1  --.

** ΠΑΛΕΡΜΟ - ΤΖΕΝΟΑ: Παλερμο και Ουντινε με 6 νίκες στα 6 μέχρι στιγμής εντός έδρας παιχνίδια  οι καλύτερες έδρες του καμπιονατο. Το διαφαινόμενο ανέβασμα της Τζενοα στόπαρα μέσα στη Γιουβε, σε 6 εκτός έδρας αναμετρήσεις η Τζενοα πέτυχε μόλις 1 γκολ. --  1  -- .

** ΜΑΡΣΕΙΓ - ΜΠΟΡΝΤΟ: Σε σωστό δρόμο η Μαρσειγ, 5 νίκες στα 6 πιο πρόσφατα, 1 ήττα στις 10 τελευταίες αγωνιστικές με τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του Σαμπιονα. Οι 2 νίκες της Μπορντο στην έδρα της ένεση ηθικού, εκτός έδρας έχασε τα 4 από τα 5 τελευταία. --  1  -- .

** ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ: Αξία στο Over 2.5

** ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΑ: ΤΟ ματς. Αλλάξανε τα πράματα, το πάνω χέρι φέτος η Ρεαλ τουλάχιστο μέχρι στιγμής. Το πρόβλημα της Μπαρτσα έγκειται μακριά από τη έδρα της όπου σε 6 εξόδους μετρά 3 ισοπαλίες, 2 νίκες 1 ήττα με τέρματα (8-7). Κάκιστη σούμα για τα δεδομένα της Μπαρτσα. Ρεάλ ίσον έκρηξη, η φετινή Ρεαλ είναι ομάδα που δύσκολα θα χάσει, η διαφορά που έχει ήδη πάρει την κάνει  μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα αν και ο δρόμος ακόμα μακρύς. Έρχεται από 10 νίκες με τέρματα (38-7) με τη ψυχολογία στα ύψη. Μας έχει κουράσει η Μπαρτσα με το παράλληλο ποδόσφαιρο που παίζει, αντιθέτως εντυπωσιάζει το κατά μέτωπο ποδόσφαιρο της εκρηκτικής Ρεαλ. Over 2.5 και --  1  -- .

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa