Πεζός τραυματίστηκε θανάσιμα στη Λεμεσό


Ο Αντρέας Χαραλάμπους, ηλικίας 65 χρόνων, από τη Λεμεσό, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 21χρονος, μηχανικός μοτοσικλετών επίσης από τη Λεμεσό, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Μακαρίου με δυτική κατεύθυνση, έχοντας ως συνοδηγό 27χρονο.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά τη συμβολή με την πάροδο Ιουλίου Βερν, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 65χρονο, ο οποίος διασταύρωνε το δρόμο από βόρεια προς νότια.

Ο Χαραλάμπους διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εκεί οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατο του.

Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία. Ο 21χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 10 μικρογραμμάρια.

Η τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το νέο θανατηφόρο δυστύχημα.
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa