Τα σημερινά προγνωστικά για σήμερα ...


** ΚΑΡΣΛΟΥΗ - ΜΟΝΑΧΟ 1860: Εκ διαμέτρου αντίθετα κινούνται οι πρόσφατες φόρμες των ομάδων με την Καρσλουη να έρχεται από 4 σερί ήττες με τρύπια άμυνα απέναντι στις 3 νίκες 1 ισοπαλία της Μοναχο 1860 με εύκολο γκολ. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΦΡΑΝΓΚΦΟΥΡΤΗ - ΜΠΟΧΟΥΜ : Μια ψιλή δεξιά με πρώτη επιλογή λόγο πρόσφατης φόρμας το Over2.5

** ΧΑΒΡΗ - ΜΟΝΑΚΟ: Η τσούλα της κατηγορίας έγινε  η Μονακό
.
** ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ - ΚΑΙΣΕΡΙ: Από 4 και 3 νικηφόρα έρχονται οι δύο αντίπαλοι. Με 6 Under στις 8 τελευταίες αγωνιστικές η Εσκισεχιρ, με 7 Under στα ίδια 8 παιχνίδια η Καισερι. Τέλος αμφότερες κρατούν απαραβίαστη την εστία τους στα 3 πιο πρόσφατα. Under 2.5

** ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ: Παρά το γεγονός ότι το Αμβούργο έχει αρκετές ισοπαλίες, θετικό σε κάθε περίπτωση το πρόσημο με το αήττητο στα 8 τελευταία της Μπουντεσλιγκα. Δε σώνει παρτίδα η Αουσμπουργκ με αναλαμπές αραιά και κάπου. --  1  -- .

** ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Αν έπαιρνα κάτι, αυτό θα ήταν ο άσος με τη Βολφσμπουργκ να δείχνει αρκετά αξιόπιστη στην έδρα της. Η Στουτγκάρδη είναι ντεφορμέ, επίσης έχασε τα νερά της και στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με 2 ήττες. Νορμάλ επιλογή το Over 2.5. --  1  -- .

** ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Η Λεβερκουζεν τρέχει αήττητο στις 6 τελευταίες αγωνιστικές με μηδέν παθητικό σε 4 από αυτά. Με 5 ήττες η Νυρεμβεργη στα 6 πιο πρόσφατα και στα 5 τελευταία εκτός. --  1  -- .

** ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ: Φαβορί μεν η Ντορντμουντ με την απόδοση του άσου «δώρο άδωρον» .

** ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΧΕΡΤΑ: Έσπασε το απόστημα με το νικηφόρο 0-2 μέσα στη Νυρεμβεργη για τη Χοφενχαιμ που διαθέτει την δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα. Από εντός έδρας ήττα έρχεται η Χερτα που αγνοεί τη νίκη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της Μπουντεσλιγκα. --  1  -- .

** ΓΟΥΛΒΣ - ΣΤΟΟΥΚ: Από 7 συνεχόμενα Over έρχεται η Γουλβς, με 6 Over στα ίδια η Στοουκ. Over 2.5

** ΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΟΡΙΤΣ: Αυτές οι τιμές δεν υπάρχουν, τίποτα παραπάνω δεν έχει η Εβερτον από τη Νοριτς, αντιθέτως καλύτερη έστω ελαφρώς η φιλοξενούμενη που έρχεται από 6 σερί Over. Επιλογές το Over και η μη ήττα της Νοριτς. Over 2.5 και --  Χ2  -- .

** ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Με μεγάλη ευχέρεια βάζουν και τρώνε. Από 4 σερί G/G έρχονται.Over 2.5

** ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ: Ντεφορμέ σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν της η Νιουκαστλ. Πρόβλημα οι 3 ήττες 1 ισοπαλία στα 4 πιο πρόσφατα.
** ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΟΛΤΟΝ: Λαμβάνοντας υπόψη ποιος έχει το λιγότερο χάλι καταλήγουμε στον --  1  -- .

** ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΝΤΕΡΜΠΙ: Από 7 σερί Over έρχεται η Ιπσουιτς με τα 6 απ αυτά (4-6) γκολ.

** ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΟΡΟ: Οριακές καταστάσεις δείχνουν τα 4 σερί Under των δύο αντιπάλων. Under 2.5

** ΕΞΕΤΕΡ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ: Σε λακκούβα η Σκανθορπ με 4 σερί ήττες και άμυνα που τρώει το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα στα 6 τελευταία του πρωταθλήματος. Η ήττα της Εξετερ μέσα στη Λειτον στόπαρε αήττητο 6 αγωνιστικών. Over 2.5 και --  1  -- .
** ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ: Δεν τρώνε γκολ στα 4 και 3 τελευταία παιχνίδια οι ομάδες αντίστοιχα. Under 2.5

** ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΤΡΑΝΜΙΡ: Από 3 σερί 0-0 έρχεται η Στιβενειτζ που κρατά αήττητο στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. Σε κοιλιά η Τρανμιρ με 4 ήττες 1 ισοπαλία στα 5 πιο πρόσφατα. --  1  -- .

** ΜΠΕΡΤΟΝ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ: Χάνει με όποιον παίζει η Νταγκεναμ στις 8 τελευταίες αγωνιστικές και στα 6 τελευταία εκτός με άμυνα τρύπα. Καλό ρεκόρ για την Μπερτον οι 5 νίκες στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Over 2.5 και --  1  -- .
** ΠΛΙΜΟΥΘ - ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ: Over 2.5

** ΚΙΕΒΟ - ΚΑΛΙΑΡΙ: Παντού μπορεί να πάει με την αξία δεξιά. Στη σέντρα 2 από τις χειρότερες επιθέσεις του Καμπιονατο. Under 2.5

** ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΧΕΤΑΦΕ: Από διπλό μέσα στη Σαραγοσα έρχεται η Μαγιορκα που τρέχει αήττητο στις 5 τελευταίες αγωνιστικές της Πριμερα. Δεν μπορεί να ανταποκριθεί εκτός έδρας η Χεταφε, είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος με 6 ήττες 1 ισοπαλία σε 7 εξόδους. --  1  -- .

** ΧΙΧΟΝ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Τα 5 σερί Over της Χιχον, και τα 3 σερί Over της Εσπανιολ δείχνουν ανοιχτό ματς.Over 2.5

** ΘΕΛΤΑ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ: Προσπαθεί να επανέλθει η Θελτα. Μπερδεύει τα πράματα η Γουαδαλαχαρα, από τη μία, δε χάνει στα 5 πιο πρόσφατα, από την άλλη, δε σκοράρει στα 4 τελευταία εκτός.
** ΚΟΡΔΟΜΠΑ - ΟΥΕΛΒΑ: Υπερέχει η Κορδομπα, δεν είναι άσχημη όμως η Ουελβα. Το δικό τους ενδιαφέρον έχουν τα 4 Over των δύο ομάδων στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5

** ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ: Ντεφορμέ και οι δύο αντίπαλοι.
** ΧΙΡΟΝΑ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ: Under 2.5

** ΜΠΟΥΡΣΑ - ΑΝΤΑΛΙΑ: Απέτυχε να σκοράρει σε 5 από τα 6 τελευταία εκτός η Ανταλια με 5 ήττες 1 ισοπαλία. Ευκαιρία να το γυρίσει η Μπουρσα. --  1  -- .
** ΜΚ ΝΤΟΝΣ - ΠΡΕΣΤΟΝ: Στα κόκκινα η ΜΚ Ντονς με τις 5 σερί νίκες και τα 16 γκολ που πέτυχε. Η Πρεστον με 8 ήττες 1 νίκη 2 ισοπαλίες στα 11 τελευταία μέσα έξω του πρωταθλήματος. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΤΣΕΛΣΙ: Βρήκε πατήματα η Τσελσι. Στις 27 Αυγούστου κέρδισε για τελευταία φορά εντός έδρας η Γουιγκαν.  Από 5 και 4 Over έρχονται αντίστοιχα οι ομάδες. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΣΑΛΚΕ - ΒΕΡΝΤΕΡ: Ματσάκι του Over με τις ομάδες να επαληθεύουν 5 Over στις 6 τελευταίες αγωνιστικές της Μπουντεσλιγκα. Από εκεί και πέρα στη εντός εκτός έδρας φόρμα η Σαλκε υπερέχει. Over2.5 και --  1  -- .

** ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Είναι γκέλα το 1-1 εντός έδρας της Ξανθης με το Λεβαδειακό, πριν από αυτό όμως ερχόταν από 4 σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Ο Πανιώνιος κέρδισε μόνο τον Αρη στις 9 τελευταίες αγωνιστικές με δύσκολο γκολ. --  1  -- .

** ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ: Αξία στο Over 2.5

** ΜΑΡΣΕΙΓ - ΛΟΡΙΑΝ: Τα καλύτερα φετινά της τρέχει η Μαρσειγ έχοντας 5 νίκες στα 6 πιο πρόσφατα με μόλις 1 ήττα στις 11 τελευταίες υποχρεώσεις του Σαμπιονα. Εντυπωσιακό ρεκόρ το (10-1) τέρματα στα 6 τελευταία μέσα στην έδρα της. Η Λοριαν έρχεται από 2 ήττες ενώ χάνει και στα 4 τελευταία εκτός με ευάλωτη άμυνα. --  1  -- .

** ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΤΟΥΛΟΥΖ: Η ήττα της Μονπελιε μέσα στη Βαλενσιεν χάλασε το σούπερ σερί της με 6 νίκες 1 ισοπαλία. Παρόλα αυτά δικό της το ρετιρέ στον πίνακα βαθμολογίας όπως και μακράν η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Δεν είναι άσχημη ομάδα η Τουλουζ, υστερεί όμως εκτός έδρας με τελευταία νίκη το 0-1 μέσα στην Καεν στις 10 Σεπτέμβρη. --  1  -- .

** ΛΙΡΣ - ΚΟΤΡΑΙΚ: Οι φόρμες ευνοούν την Κοτραικ και το Over 2.5

** ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΜΑΛΙΝ: Over 2.5

** ΑΘΛ ΜΠΟΛΜΠΑΟ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Δεν είναι καλά η Μπιλμπαο, την έχει όμως τη Σαραγοσα που δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις συνθήκες της Πριμερα. --  1  -- .
** ΜΙΛΑΝ - ΣΙΕΝΑ: Αξία στο Over 2.5

** ΦΙΟΡΕ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μόνο τη Τζενοα και τη Ρομα κέρδισε η Φιορε στις 11 τελευταίες αγωνιστικές της Serie - A. Με 2 ήττες η Αταλαντα στα 14 μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
** ΛΥΩΝ - ΕΒΙΑΝ: Ανοίγουν κουβέντα τα 10 σερί G/G της Εβιαν. Τον πρώτο λόγο  η Λυων με συνοδείαOver 2.5

** ΠΟΡΤΟ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ: Μετά από 9 αγώνες πρωταθλήματος υπέστη ήττα η Μαριτιμο η οποία έχασε για πρώτη και τελευταία φορά εκτός έδρας στις 21 - Αυγούστου.

** ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΕΑΛ: Τραγική η Ρεαλ στο ντέρμπι με την Μπαρτσα. Η φετινή της παρουσία δε παρέπεμπε σε τέτοια εμφάνιση. Οφείλει να επανέλθει στα νικηφόρα στη μέτρια Σεβιλλη. Over 2.5

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa