Χρειάζεται δύο Στέγες...θα πουλήσει ένα "δάχτυλο"

Δεν ήταν εύκολο για τον Johnny F. Baker, ιδρυτής του Μουσείου Railroad Junction Μπέικερ σε Smithville, Ιντιάνα . 



Με τη δική υπολογισμός του έχει επιβιώσει του καρκίνου των οστών και πάνω από 30 επιχειρήσεις, έχασε ισχίο του και οστά ποδιών και μερικά άλλα μέρη, και είχε το δεξί του πόδι σχισμένο μακριά και να επανατοποθετηθεί. Στη συνέχεια, το περασμένο έτος, αυτός έκοψε το δάχτυλό του. Παρόλο που εργάζονται σε επισκευές το μουσείο «Ήμουν με ένα κυκλικό πριόνι πάνω από το κεφάλι μου»,

θυμάται, «αλλά έχω μόνο ένα πόδι και το γόνατο έδωσε έξω και έπεσα και το πριόνι κομμένα δάχτυλο μου μακριά." Johnny άρπαξε ένα κοκ είχε πιει και να πέσει το δάχτυλο με τον πάγο, αλλά από τη στιγμή που έφτασε στο πλησιέστερο νοσοκομείο το ψηφίο ήταν πολύ μακριά για να πάει να σωθεί. Έτσι - Johnny θέσει το δάκτυλο στην τσέπη του και αποφάσισε ότι θα το ταριχεύω ως ενθύμιο .


«Ήταν εκπληκτικά εύκολο", είπε. Είναι συσκευασμένο το δάχτυλο στο αλάτι για μερικές εβδομάδες, τότε θα σφραγίζεται σε σαφή ακρυλικό και την μετέτρεψε σε ένα μπρελόκ. Δεν ήταν ποτέ μακριά από το χέρι που είχε κάποτε ονομάζεται σπίτι. Ο Τζόνι, όμως είχε άλλα προβλήματα, καθώς - και αυτό είναι που τον ανάγκασε να κάνει το αδιανόητο: να πωλούν το δάχτυλό του. Johnny ανάγκες $ 10.000 για να θέσει νέες στέγες και στις δύο σταθμούς σιδηροδρόμου στο μουσείο σιδηροδρόμου του.

Είπε ότι θα είχε μια σταθερή προσφορά σε eBay, αλλά η δημοπρασία είχε ακυρωθεί την τελευταία ημέρα, ως μέρος της νέας «όχι μέρη του ανθρώπινου σώματος" του eBay πολιτική.

Τώρα θέλει να βάλει τη λέξη έξω για τους λάτρεις του σιδηροδρόμου: αν θέλετε να συμβάλει στη διάσωση αυτού του μουσείου, να αγοράσει το δάχτυλό μου. Το δάχτυλο, για να είμαι ειλικρινής, είναι περισσότερο ένα δάχτυλο άκρη - αλλά Johnny έκανε καλά τη δουλειά της συντήρησης, με το νύχι του, ακόμα ορατά.


 Είπε ότι ο ίδιος κρατά τώρα σε ένα κλειδωμένο περίπτωση γυαλιού στο μουσείο, το οποίο εμφανίζει άλλα "περίεργα πράγματα" ότι αυτός είναι που συλλέγονται καθώς και αντικείμενα σιδηροδρόμου. Όταν του ζητήσαμε να περιγράψει κάτι παράξενο, ο ίδιος αναφέρθηκε σε ένα φυσικό μουμιοποιημένο Possum ότι βρήκε σε ένα από τους σταθμούς του τρένου που ο ίδιος στη συνέχεια shellacked σε ένα συμβούλιο .

 Τζόνι και η σύζυγός του ζουν σε ένα από τα αυτοκίνητα πλαίσιο που βρίσκεται στο μουσείο (που έχουν τον μετέτρεψε σε ένα διαμέρισμα) και υποδέχονται τους επισκέπτες όλο το χρόνο. Κλήση για να σιγουρευτείτε πρώτα ότι δεν του Johnny απασχολημένος, και δεν καταβάλλουν την προσοχή στο θυμωμένος πινακίδες έξω από το δρόμο.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa