Άγριο έγκλημα μέσα σε ασανσέρ!

Ένα παλιό χρέος ήταν το κίνητρο του δράστη μια αποτρόπαιης δολοφονίας που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες τη Νέα Υόρκη.


 Η αστυνομία του «Μεγάλου Μήλου» συνέλαβε και ανακρίνει τον 47χρονο Τζερόμ Άιζακ, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου επιτέθηκε και έκαψε ζωντανή μέσα σε ασανσέρ την 64χρονη Ντόρις Γκιλέσπι. Όπως ανακοινώθηκε, ο άνδρας, ντυμένος σαν εξολοθρευτής εντόμων που συμμετείχε δήθεν σε επιχείρηση απολύμανσης, περίμενε την γυναίκα όταν άνοιξαν οι πόρτες του ανελκυστήρα

στο κτίριο «Πρόσπεκτ Χάιτς» του Μπρούκλιν, στον πέμπτο όροφο, όπου βρίσκεται το διαμέρισμά της. Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από δύο κάμερες ασφαλείας, η μία εκ των οποίων


βρισκόταν μέσα στο ασανσέρ, απεικονίζουν τον Άιζακ να φορά ένα μαύρο τζάκετ, χειρουργικά γάντια και με μία λευκή μάσκα, ενώ κρατά κάτι που μοιάζει με μεταλλικό δοχείο με μεγάλο στόμιο.

 Ο δράστης ψέκασε την 64χρονη, που κρατούσε τσάντες από ψώνια στα χέρια της, με ειδικό εύφλεκτο σπρέι κατευθείαν στο πρόσωπο και συνέχισε να την ψεκάζει γύρω από το κεφάλι και άλλα σημεία του σώματός της, μέχρι που της έπεσαν οι τσάντες και σωριάστηκε στο ασανσέρ αναίσθητη.

Τότε ο δράστης έβγαλε έναν μεγάλο αναπτήρα, άναψε ένα κουρέλι σε ένα μπουκάλι, σαν βόμβας μολότοφ, και πυρπόλησε την γυναίκα. Κατόπιν αποχώρησε και την άφησε να καεί ζωντανή μέσα στο ασανσέρ. Ο άντρας, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, δήλωσε στις αρχές πως η γυναίκα του χρωστούσε 2.000 δολάρια για μια δουλειά που της είχε κάνει στο παρελθόν και γι' αυτό αποφάσισε να την σκοτώσει.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa