Τα σημερινά προγνωστικά για σήμερα Τετάρτη.....


~ Τι διαφορά έχει το Ηλιούπολη - Λεβαδειακός από το Ντόρντμουντ - Μαρσέιγ; Μία και μοναδική, το πρώτο τελείωσε 2-4 και το δεύτερο 2-3. ΤΟ καραστημένο, το κατάλαβε μέχρι και ο τελευταίος αγνός φίλαθλος, αν είσαι και του Ολυμπιακού...φίδι στον κόρφο σου. Βέβαια δεν θα το ακούσετε από πουθενά καραμπινάτα, όλοι κρύβονται πίσω από τα δάχτυλα τους με «ναι μεν αλλά»...για ΜΜΕ αναφέρομαι, δεν μπορούν να μιλήσουν οι «φυλακισμένοι».
~ Μάντης κακών έγινα χθες, τα γραψα... «παίζει και το σενάριο στο άκουσμα νίκης του 

Ολυμπιακού, αν το ματς έχει κλειστό σκορ στο δεύτερο ημίχρονο να ανοίξει πόρτες η Ντορντμουντ λόγο «Γαλλογερμανικής φιλίας». Και δυστυχώς επαληθεύτηκα στο έπακρο, το 2-1 της Μαρσειγ τελείωσε τη Ντορντμουντ και τυπικά, απλά ήταν θέμα χρόνου, το πήγαιναν λάου - λάου περιμένοντας εξελίξεις από τον Πειραιά. Μόλις έγινε το 3-1 ως δια μαγείας τα πάνω κάτω. Αν πάλι γύρναγε κάνα ματς η Αρσεναλ υπέρ της, τα λαμόγια θα τελειώνανε το ματς με νίκη της Ντορντμουντ  στο γκολ, άντε στα 2 γκολ για να περάσει ως δεύτερη η Μαρσειγ και ως τρίτη η Ντορντμουντ.

~ Τα καριόλια δηλαδή, ότι και να γινότανε στον Ολυμπιακό τον είχανε τυλιγμένο σε μια λαδόκολλα, σβηστός από παντού. Άσε που το ματς του Ολυμπιακού είχε 5 λεπτά καθυστέρηση και στη Γερμανία το ματς έληξε 3-4 λεπτά μετά από αυτό του Ολυμπιακού. Ψάξτε ρε ΟΥΕΦΑκιδες να βρείτε τι έτρεψε, αλλά δε γίνεται να ψάξουν τους ίδιους τους.

~ Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, για τους αιώνιους μαλάκες που πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν στημένα ματς. Στημένα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, ο τζόγος συντηρεί τις ομάδες και τα συμφέρονται, και οι ομάδες συντηρούν τον τζόγο και τα συμφέροντα.

~ Πάντως αυτό που ένιωσαν χθες οι του Ολυμπιακού έπιασε τα όρια του τραγικού. Εκεί που ήταν ψιλοκαθαρισμένο το ματς με 2-0 ήρθε το 2-1 και φορτώνει με άγχος του πάντες, φτάνεις στο 3-1 και γεμίζεις χαρά και έκσταση...και εκεί που νιώθεις όλα αυτά τα συναισθήματα τρως άδειασμα που δεν υπάρχει σε ένα ματς που επίσης ήταν 2-0 υπέρ σου, μέσα σε 2-3 λεπτά που δεν περιγράφερεται...σκέτο σοκ, και όχι μόνο στιγμιαίο. Κρίμα πάντως για τον Ολυμπιακό.

Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα....

** ΛΙΛ - ΤΡΑΜΠΖΟΝ: Για τα δεδομένα του ματς η απόδοση του άσου είναι ξευτιλίκη. Δίνω πρώτη τύχη στη Λιλ που εύκολα η δύσκολα θα κερδίσει. Από 3 νίκες έρχεται η Λιλ που ανεβάζει στροφές απέναντι στην Τραμπζον που κέρδισε 2 ματς στα 10 τελευταία παιχνίδια της. --  1  -- .

** ΙΝΤΕΡ - ΤΣΣΚΑ Μ: Τελείωσε η Ιντερ, δεν τους βλέπει καν τους άλλους στη βαθμολογία. Από την άλλη η ΤΣΣΚ Μ με κίνητρο αλλά τελείως αναξιόπιστη ομάδα. Αν πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας...για τεμενάδες.
** ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ: Ούτως η άλλως δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει τη Μαντσεστερ Γιουν η Βασιλεία. Αν εκνευριστεί η ομάδα του Σερ, βλέπω να τους ρίχνει κάνα τρίμπαλο με άνεση κιόλας.Over 2.5 και --  2  -- .

** ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΛΥΩΝ: Το πουλάκι πέταξε για τη Λυων στο 0-0 με τον Αγιαξ στη Γαλλία, αργά για δάκρυα Στέλλα. Να ρίξουν ένα κάρο γκολ στη Ντιναμο δύσκολο το βλέπω...σε συνδυασμό ήττας του Αγιαξ, που κι αυτό δεν το βλέπω. Over 2.5

** ΑΓΙΑΞ - ΡΕΑΛ: Αγκαλιασμένοι θα φύγουν με το Χι, δε θέλουν τίποτα άλλο. --  Χ  -- .

** ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΑΓΙΕΡΝ: Αγγαρεία για τη Μπαγιερν το ματς μέσα στη Σιτι. Κερδίζει η Σιτι με συνοδεία Over και περιμένει τη γκέλα της Ναπολι για να πάει παρακάτω. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΝΑΠΟΛΙ: Εδώ θα φάνε όλο τον κόσμο σήμερα, το πετσοκομμένο διπλό της Ναπολι απέναντι στην τελειωμένη Βιγιαρεαλ θα γίνει ανάρπαστο.  Μπορεί όμως η Ναπολι να φύγει με διπλό μέσα από τη Βιγιαρεαλ ένα καλό ερώτημα. Δεν είναι καλά η Βιγιαρεαλ, δεν είναι όμως καλά ούτε η Ναπολι που κέρδισε 3 ματς στα 11 τελευταία παιχνίδια που έδωσε. Δεν τη βασίζομαι.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa