Απέλυσε τον βοηθό σκηνοθέτη το MEGA για το βίντεο-απάτη!


Η αντίδραση του τηλεοπτικού σταθμού απέναντι στην κατακραυγή του κόσμου, όχι μόνο για την κάκιστης ποιότητας δημοσιογραφία αλλά και για ενδεχόμενο δόλο στην υπόθεση με το βίντεο-απάτη, ήταν το... να αδειάσει μεγαλοπρεπώς η διοίκηση του καναλιού τον βοηθό σκηνοθέτη με την παρακάτω δήλωση:

"Από λάθος του βοηθού σκηνοθέτη στον προγραμματισμό του ηλεκτρονικού διακομιστή των βίντεο, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης ανακλήθηκαν και προβλήθηκαν ως voice over, για λίγα δευτερόλεπτα, πλάνα αρχείου από παλαιότερα επεισόδια.


Το MEGA εκφράζει τη λύπη του για το ατυχέστατο αυτό περιστατικό που οφείλεται σε λάθος, το οποίο επανόρθωσε και μέσω του τηλεοπτικού "αέρα", με ιδιαίτερη αναφορά στο σημερινό μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων."
Κι αφού επανόρθωσαν,ο βοηθός σκηνοθέτη ήταν αυτός που επιλέχθηκε ως εξιλαστήριο θύμα, καθώς του ανακοινώθηκε η απόλυσή του, με την αιτιολογία του υπεύθυνου για τα λάθος πλάνα στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.
Το "Μεγάλο Κανάλι" θέλοντας να αποφύγει την περαιτέρω κριτική κατέφυγε στην χείριστη των πρακτικών του αφεντικού απέναντι στον εργαζόμενο. Όμως, η κατακραυγή έχει πάρει διαστάσεις που ακόμα κι εκείνοι που εθελοτυφλούσαν βλέπουν πλέον πως ο πολιτικός ρόλος του καναλιού των εκδοτών είναι σαφής και ξεκάθαρος και στο βωμό της χειραγώγησης του κοινού θυσιάζονται εργαζόμενοι. 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa