Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια

~ Πάμε στα σημερινά.
** ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Γκολ με το καλαμάκι από πλευράς Σοσιεδαδ, απέτυχε να σκοράρει σε 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στα ίδια 5 η Εσπανιολ κρατά ανέπαφη την εστία της με την επίθεση της να μη σκοράρει πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα εδώ και 9 αγωνιστικές. Under 2.5
** ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΜΠΙΡΛΙΓΚΙ: Η εντός εκτός παρουσία των ομάδων κρίνει εξελίξεις. Δεν τρώει γκολ στα 4 τελευταία μέσα στην έδρα της η Σιβασπορ έναντι της Μπιρλιγκι που πέτυχε μόλις 1 γκολ στις 4 τελευταίες εξόδους της. --  1  -- .
** ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ: Το ξύπνημα της Μπολονια με 3 νίκες εδώ και 5 παιχνίδια της Serie - A έδωσε απαραίτητες βαθμολογικές ανάσες. Η Τσεζενα παρέδωσε από την αρχή, είναι η λινάτσα του Καμπιονάτο με 7 ήττες 3 ισοπαλίες με τέρματα (3-13). --  1  -- .
** ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ: Τα 4 Over των δύο ομάδων στα 5 τελευταία του πρωταθλήματος βρίσκουν άκρη. Over 2.5
** ΦΙΤΕΣΕ - ΦΕΓΙΕΝΟΡΝΤ: Δεν είναι καλά η Φεγιενορντ, έντονα σημάδια κάμψης από τέλη Σεπτεμβρίου με μόλις 1 νίκη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Η Φιτεσε δείχνει καλύτερη με δύσκολο γκολ στο επιθετικό κομμάτι αλλά και στο αμυντικό όπου δέχτηκε μόλις 3 τέρματα στις 7 τελευταίες αγωνιστικές.
** ΓΚΡΟΙΤΕΡ - ΦΡΑΝΓΚΦΟΥΡΤΗ: Ψάχνοντας αξία μένουμε στο Over 2.5
** ΔΡΕΣΔΗ - ΑΟΥΕ: Το θετικό σερί με 3 νίκες 1 ισοπαλία για την Δρεσδη έλαβε τέλος μέσα στην Ντισελντορφ με την ήττα με 2-1. Η Αουε αντίθετα σε καθοδική τάση με 3 ήττες 1 ισοπαλία. Δίνω τύχη και στο Over με την Δρεσδη να βγάζει στα 6 τελευταία εντός 5 G/G και 5 Over 2.5. --  1  -- .
** ΓΙΟΥΒΕ - ΠΑΛΕΡΜΟ: Άκυρο τρώει το Παλερμο από την κάκιστη εκτός έδρας παρουσία με 4 ήττες 1 ισοπαλία και τέρματα σε αυτά (0-6). Συνεχίζει το αήττητο της η Γιουβε έχοντας υψηλούς στόχους. --  1  -- .
** ΚΑΤΑΝΙΑ - ΚΙΕΒΟ: Καλή ομάδα είναι η Κατανια, η ήττα μέσα στη Μιλαν δικαιολογημένη μετά από 6 αγωνιστικές. Καλή παρουσία και στην έδρα της. Η Κιεβο με τα 2 γκολ που πέτυχε στις 6 τελευταίες αγωνιστικές δεν μπορεί να έχει μεγάλες απαιτήσεις . --  1  -- .
** ΠΑΡΜΑ - ΟΥΝΤΙΝΕ: Θα έχει προβλήματα σήμερα η Ουντινε που παραμένει χωρίς νίκη στα 4 τελευταία ταξίδια της με μόλις 1 γκολ ενεργητικό. Ορισμός της αστάθειας η Παρμα όπως δηλώνουν οι 4 νίκες 6 ήττες. Ομάδα που δεν έχει ισοπαλία δεν μπορεί να έχει ισορροπία. Η Παρμα θα βοηθήσει να γίνει ανοικτό παιχνίδι, άλλωστε το χει. Over 2.5
** ΣΙΕΝΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Δύσκολο ματς, και τα 5 εκτός έδρας παιχνίδια της Αταλαντα έκατσαν Over. H Σιενα έχει εύκολο γκολ στην έδρα της, πέτυχε 9 γκολ στα 3 τελευταία εντός. Over 2.5
** ΤΖΕΝΟΑ - ΝΟΒΑΡΑ: Καλά κρατά σχετικά στην έδρα της η Τζενοα. Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του καμπιονάτο η Νοβαρα με πρωτιά την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ομάδα του Over η Τζενοα με 7 επαληθεύσεις σε 9 παιχνίδια. Over 2.και --  1  --.
** ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ - ΜΑΝΙΣΑ: Απέτυχε να σκοράρει σε 4 από τα 6 τελευταία ματς του πρωταθλήματος η Γκαζιαντεπ , κράτησε όμως και το μηδέν σε 4 από τα ίδια 6. Εντυπωσιάζει η Μανισα με 5 νίκες 1 ισοπαλία στις 6 τελευταίες αγωνιστικές με την άμυνα της να κρατάει το μηδέν στα 4 πιο πρόσφατα. Under 2.5
** ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης έχουν ο άσος και το Over 2.5
** ΡΑΠΙΝΤ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ένα ελαφρύ προβάδισμα το χει η Ραπιντ με πρώτες επιλογές το G/G και το Over. Με 7 και 6 G/G οι ομάδες στις 8 τελευταίες αγωνιστικές . Τέλος αξίζουν αναφοράς τα 6 της Σαλτσμπουργκ στις 6 τελευταίες εξόδους της. G/G και Over 2.5
** ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Μια υπεροχή λόγο έδρας τη έχει η Οσασουνα, από εκεί και πέρα οι 3 νίκες της Βαγιεκανο στις 4 τελευταίες αγωνιστικές με μηδέν παθητικό σε 3 από αυτά ανοίγουν κουβέντα...και μεγάλη κιόλας.
** ΟΦΗ - ΑΡΗΣ: Όλα καλά για τον ΟΦΗ, ο Αρης αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σε 7 ματς.
** ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΞΑΝΘΗ: Δεν πείθει εκτός έδρας η Ξανθη, τα Γιαννινα δε σκοράρουν στα 2 τελευταία παιχνίδια.
** ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Δύσκολο ματς, άλλωστε οι μόλις 3 βαθμοί διαφορά ανάμεσα στις 2 ομάδες το δηλώνουν. Κρατάμε τα 5 Over και G/G της Τσελσι στα 5 τελευταία παιχνίδια που έδωσε μέσα στο σπίτι της. Over 2.5
** ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ: Μια διόρθωση των γηπεδούχων δίνει έστω ελαφρύ προβάδισμα στον άσο. Με 1 νίκη η Χοφενχαιμ στις 6 τελευταίες αγωνιστικές έχοντας σκοράρει μόλις 3 τέρματα. --  1  -- .
** ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τρώει ντεφορμάρισμα ο ΠΑΟΚ με 3 ήττες 2 ισοπαλίες στις 5 τελευταίες αγωνιστικές.
** ΑΘΛ ΓΚΟΙΑΝΕΝΣΕ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Με 4 ήττες 1 ισοπαλία η Αθλ Γκοιανενσε δείχνει διαθέσεις.  Με άσχημα αποτελέσματα η Φλα, αυτή όμως που έχει πρώτο λόγο στο παιχνίδι. --  2  -- .
** ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΑΘΛ ΜΙΝΕΙΡΟ: Σε καλή κατάσταση η Αθλ Μινειρο πολύ λίγη όμως εκτός έδρας. Η Κορινθιας μετά τη χθεσινή νίκη της Βασγκο δε βλέπει τίποτα άλλο. --  1  -- .
** ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ - ΑΘΛ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ: Ξεμπλόκαρε η Κρουζειρο με την νίκη επί της Ιντερνασιοναλ εντός και την ισοπαλία μέσα στην Αβαι στα 2 τελευταία παιχνίδια. Η Αθλ Παραναένσε χάνει στα 5 τελευταία ταξίδια της με τέρματα (2-12). --  1  -- .
** ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ: Αποδείχθηκε αποφασιστικό το ντεφορμάρισμα της Μποταφογκο, 5 ήττες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές ίσον στοπ.
** ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΕΒΑΝΤΕ: Ήταν να μην αρχίσει τα κλαρινέτα η Λεβαντε, 2 ήττες χωρίς να σκοράρει και πάμε παρακάτω. Στην έδρα της η Αθλ Μαδριτης έχει θετικό συντελεστή τερμάτων (12-2). Over 2.5 και --  1  -- .
** ΑΛΜΕΡΙΑ - ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ: Έχει κάτι αναλαμπές αραιά και κάπου η Καρταγενα..δύσκολα όμως να της βρει μέσα στην δυνατή Αλμερια. --  1  -- .
** ΜΠΑΙΑ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ: Η βαθμολογική τους θέση τους αφήνει ευχαριστημένους με μοιρασιά. --  Χ  -- .
** ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Φωτιές βγάζουν και οι δύο ομάδες. Με 10 Over η Φλουμινενσε στις 12 τελευταίες αγωνιστικές , συνηγορεί η Φιγκειρενσε που τρώει βάζει. Over 2.5


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa