MEGA Χουντοκάναλο: Η αλητεία στο δελτίο των 8


Όποιος είδε χθες δελτίο ειδήσεων στο MEGA έτριβε τα μάτια του. Το κανάλι των εργολάβων, ειδικό στο να κατασκευάζει ψεύτικο φόντο στις ειδήσεις, έκανε και χθες στο θαύμα του.
Έτσι χωρίς να πει κουβέντα για τη μαζικότητα της χθεσινής συγκέντρωσης, μίλησε για περιορισμένα επεισόδια, δείχνοντας ταυτόχρονα ειδήσεις από «κουκουλοφόρους» να επιτίθενται σε
δυνάμεις των ΜΑΤ.
Παρ όλο το χθεσινό κρύο, οι «κουκουλοφόροι» ήταν όλοι με κοντομάνικα, τα πλάνα δε στη πλατεία Συντάγματος, με τα δακρυγόνα και τις κρότου λάμψεις να δίνουν και να παίρνουν, περνούσαν μπροστά από  ένα τεράστιο πανό «ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ».
Βέβαια τέτοιο πανό δεν υπήρχε χθες. Υπήρχε όμως τον Ιούνιο.
Ούτε είναι τόσο θερμόαιμοι οι γνωστοί «κουκουλοφόροι«.  Φορούσαν όμως κοντομάνικα στα επεισόδια τον Ιούνιο.
Μπερδευτήκατε ; .. κανένα μυστήριο………
Απλά τα πλάνα ήταν απο τον Ιούνιο.

Έτσι δεν έδειξαν ούτε ένα πλάνο από τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων, παρέλειψαν ότι η πορεία ήταν ειρηνική και όποια μικροεπεισόδια ήταν λόγω της προκλητικότητας που έδειχνε η αστυνομία, και τρόμαξε και τον κόσμο με τα πλάνα.
Κατασκευάζουν μια εικονική πραγματικότητα και επιβάλλουν τα ψέματα. Ένα μικρό δείγμα «ξεπέτας» στην αλήθεια.
Περισσότερα από το rednotebook.gr: «Προφανώς δεν είχαν αρκετά πλάνα με δακρυγόνα και αρκετές εικόνες με μολότοφ, είπαν λοιπόν να κάνουν ένα φλας μπακ – χωρις έστω το τακτ να ενημερώσουν τον τηλεθεατή…
Η διεύθυνση του καναλιού ζήτησε σήμερα συγγνώμη από τους τηλεθεατές, κάνοντας λόγο για τεχνικό λάθος. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά. Το ίδιο λάθος είχε γίνει και το 2008, με το χαλκευμένο βίντεο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa