«Να μιλάτε μέσα στο γήπεδο»!

 «Να μιλάτε μέσα στο γήπεδο»!
 
Στο γήπεδο ζήτησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να «μιλήσουν» οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Τα λόγια μας είναι η μπάλα που παίζουμε μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικούς στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Ο 65χρονος προπονητής θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους ενόψει του αγώνα με τους Πειραιώτες και να τους προετοιμάσει ψυχολογικά ενόψει αυτής της σημαντικής αναμέτρησης.
«Διαβάζω και μαθαίνω ότι κάνετε δηλώσεις για το Καραϊσκάκη τις τελευταίες ημέρες. Λέτε ότι θα κάνουμε το ένα, θα κάνουμε το άλλο. Δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό. Θέλω να σταματήσει. Τα λόγια μας είναι η μπάλα που παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Εκεί πρέπει να μιλήσετε και να συγκεντρωθείτε», είπε στους παίκτες ο Φερέιρα, ο οποίος περιμένει να επιστρέψουν ο Καντέ και τους Έλληνες διεθνείς (Καραγκούνης, Κατσουράνης, Καπίνο, Μαυρία και Λαγό) από τις υποχρεώσεις που έχουν με τις εθνικές τους ομάδες.
Το ευχάριστο νέο από τη χθεσινή προπόνηση είναι ο Λουκάς Βύντρα, ο μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και ήδη τέθηκε στη διάθεση του Φερέιρα. Από εκεί και πέρα, χθες έκαναν εντατικό ατομικό πρόγραμμα και οι Ρούντολφ και Τοτσέ, οι οποίοι δεν θα είναι στο ντέρμπι και αναμένεται να επιστρέψουν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Πηγή: sport-fm.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa