«Είναι δύναμη το Καραϊσκάκη»

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος επικεντρώνεται στη δύναμη της έδρας αναφορικά με το αποψινό ματς και εκτιμά ότι θα επηρεάσει τον Παναθηναϊκό, όπως συνέβαινε πάντα. Παράλληλα εκτιμά ότι όλοι οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι ο Θρύλος πρέπει να πάρει το συγκεκριμένο ματς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Γεωργάτος στηStadio by Metro για το αποψινό ματς:
«Είναι νωρίς για να πει κανείς ότι μπορεί να κριθεί το πρωτάθλημα από αυτό το ντέρμπι. Δεν παίζει έτσι ρόλο η βαθμολογική διαφορά που θα υπάρξει μετά από αυτό. Μπορούν και οι δύο να χάσουν βαθμούς στη συνέχεια, αλλά νομίζω ότι σε αυτά τα ματς, το γόητρο είναι που παίζει ρόλο. Όλοι ξέρουμε πως όλος ο κόσμος ζει και αναπνέει γι’ αυτό το ματς. Είναι μεγάλη πρόκληση για τον κάθε ποδοσφαιριστή τα ντέρμπι αιωνίων».

Για τον παράγοντα έδρα: «Θα πούμε ψέματα, αν τονίσουμε ότι δεν παίζει ρόλο. Η ατμόσφαιρα σε τέτοιες αναμετρήσεις είναι κάτι διαφορετικό. Νομίζω πως θα επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πάντα συνέβαινε αυτό. Είναι σημαντικό να μην μπορεί ο αντίπαλος να σκεφτεί καθαρά μέσα στον αγώνα. Είναι δύναμη το Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό. Η εμφάνιση του προέδρου στις εγκαταστάσεις για να μιλήσει, αποτελεί αβαντάζ. Κινητοποιεί ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, αλλά νομίζω πως όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να πάρουν αυτό το ματς».


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa