Η κόντρα του Κωστόπουλου με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου για την κακή βαθμολογία.

Ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής που συμμετέχει στο Dancing on Ice, μετά από δύο εβδομάδες θετικών βαθμολογιών, έλαβε βαθμούς και σχόλια όχι και τόσο ικανοποιητικά. Αυτό τον έκανε να ξεσπάσει ενώπιον των κριτών και να ανεβάσει τη θερμοκρασία στο παγερό πλατό του show.
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Η αντιπαράθεση στο Dancing
Στο τρίτο live του Dancing ο Κωνσταντίνος συγκέντρωσε συνολική βαθμολογία 8.5, χαμηλότερη των τριών προηγούμενων βδομάδων. Αυτό φαίνεται πως τον ενόχλησε και αντέδρασε, ειδικά όταν άκουσε το σχόλιο του Αλέξη Κωστάλα, ο οποίος είπε πως ο διαγωνιζόμενος είχε μια αβεβαιότητα στις κινήσεις του πάνω στον πάγο στη συγκεκριμένη χορογραφία. Ο Κωνσταντίνος απάντησε πως το κλίμα της εκπομπής είναι αβέβαιο, γενικότερα, αλλά και νευρικό την τελευταία βδομάδα, αφήνοντας υπονοούμενα για το show.

Επίσης, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως η κριτική επιτροπή τα έβαλε μαζί του και τον "φιλοδώρησε" με χαμηλή βαθμολογία επειδή τα δύο προηγούμενα lives ήταν πολύ καλός. Υποστήριξε, επίσης, πως ενώ και αυτή τη βδομάδα ήταν εξίσου καλός, οι κριτές δεν το αναγνώρισαν. Στη συνέχεια, είπε πως θα μπορούσε να κολακεύσει τους συμπατριώτες του Κύπριους για να τον στηρίξουν, αλλά δεν το έκανε, όπως άλλοι Κύπριοι διαγωνιζόμενοι σε άλλα shows. Τέλος, είπε πως ξέρει πολλά που γίνονται παρασκηνιακά, αλλά δε θέλει να τα βγάλει στη φόρα, καθώς το ότι το παιχνίδι έγινε "της διαπλοκής".

Με τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου θύμωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος του είπε πως αυτά με την Κύπρο τα έζησε από πρώτο χέρι σε άλλα talent shows που συμμετείχε, ενώ φρόντισε να θυμίσει στον τραγουδιστή πως κανείς αμφισβήτησε το ήθος του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής εκνευρίστηκε, λόγω της συμπάθειας που δείχνει η παραγωγή προς συγκεκριμένους διαγωνιζόμενους.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa