Ποιος είναι ο ωραίος Έλληνας που κάνει πάταγο στην Τουρκία;

Το μοντέλο έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz, γεγονός που συνετέλεσε τα μέγιστα στο να είναι περιζήτητος στην Τουρκία και να διαφημίζει με μεγάλη επιτυχία τη... ρακή της γείτονος!
Αν και είναι γέννημα-θρέμμα της λεβεντογέννας Κρήτης, με χαρακτηριστική προφορά και ανάστημα, υπέγραψε συμβόλαιο προκειμένου να πρωταγωνιστήσει, χωρίς κανέναν ενδοιασμό -όπως δηλώνει- σε τουρκική διαφήμιση. Το 27χρονο μοντέλο ολοκλήρωσε πριν από μερικές μέρες τα γυρίσματα και επέστρεψε στη γενέτειρά του, τα Χανιά, για να ξεκουραστεί. Ο Γιάννης δεν ξεχνάει ποτέ την Κρήτη, αφού εκεί είναι οι περισσότεροι φίλοι του αλλά και το σπίτι των γονιών του.
«Τον τελευταίο καιρό δουλεύω πολύ στην Κωνσταντινούπολη, αλλά πάντα κατεβαίνω στην Κρήτη για να δω τους δικούς μου. Στην Τουρκία έχει αρκετές δουλειές κι έτσι τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα. Εκεί προτιμούν τα πιο brutal μοντέλα, οπότε με βοηθούν τα χαρακτηριστικά μου. Έτσι, με είδαν, με διάλεξαν και κάναμε το γύρισμα», λέει ο Γιάννης, ενώ δε θεωρεί πως έκανε κάτι κακό αφού, όπως τονίζει: «Είναι απλά μια δουλειά όπως όλες οι άλλες. Δεν αισθάνομαι τύψεις για κάτι. Δεν σταματάω να αγαπώ την Κρήτη επειδή διαφήμισα τουρκική ρακή».


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa