Το νέο Κυβερνητικό σχήμα δεν πείθει κανέναν ότι θα τα καταφέρει...


Δυσκολευόμαστε να δεχτούμε τη συγκρατημένη έστω, αισιοδοξία μερικών παραγόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μερικών άλλων δικών μας.
Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι δεν είναι δυνατόν να ζουν μέσα σε τότες ψευδαισθήσεις τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ιδίως, και να διαδίδουν ότι θα «Πάμε Καλά»! Πώς θα πάμε καλά; Με τους ίδιους Πολιτικούς που ήταν και πριν; Με τους ίδια Κομματικά Στελέχη να δεσπόζουν σε όλες τις θέσεις κλειδιά; Με τους ίδιους βαρόνους που επέβαλαν τους δικούς τους Ανθρώπους σε όλες τις θέσεις κλειδιά, προσέξτε (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ)! Με την ίδια φορομπηχτική πολιτική που γδέρνει τα άδεια πορτοφόλια των Ελλήνων και αφήνει άθικτα τα χοντρά πορτοφόλια την ημέτερων; Χωρίς ίχνος Σχεδιασμού Ανάπτυξης;

Οι εκλογές δεν πρέπει να αργήσουν. Τα νέα Πολιτικά Σχήματα οργανώνονται και είναι σίγουρο ότι θα αποσπάσουν ένα πολύ μεγάλο μερίδιο από τα δύο Κόμματα Εξουσίας. Το μήνυμα έχει ήδη περάσει στη Συντριπτική Πλειοψηφία των Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών: Δεν πρόκειται αν ψηφίσουν κανένα από τα δύο Κόμματα Εξουσίας. Θα ψηφίσουν όποιο Νέο Κίνημα δηλώσει από τώρα ποιες θα είναι οι Στρατηγικές του και οι Πολιτικές του που θα Στοχεύουν σε δύο μόνον πράγματα:

Πρώτο, Πώς θα ξεριζώσουν το σημερινό «Σύστημα Εξουσίας» ψηφίζοντας τις Συγκεκριμένες Μεταρρυθμίσεις του Συντάγματος και

Δεύτερο, Πώς θα Επιλέξουν τους Νέους Κυβερνήτες που θα Κυβερνήσουν τη χώρα με Διαφάνεια, Δίκαια και Παραγωγικά, εκμεταλλεύοντας όλες τις Δυνατότητες που προσφέρει σήμερα και η Ελλάδα. Διαβάστε το κείμενο που βρίσκεται δεξιά στην πρώτη σελίδα με τίτλο: «Η Λύση βρίσκεται στα χέρια σας»

Θα σας ικανοποιήσει και θα γίνεται αμέσως μέλος τη «Σιωπηλής Πλειοψηφίας». Συσπειρωνόμαστε ραγδαία και θα κάνουμε την έκπληξη. Έλα και εσύ!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa