ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Τον τρόμο έζησαν δυο γυναίκες στην Παλλήνη και στις Αχαρνές, από άγνωστους κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στα...
σπίτια τους και τις λήστεψαν, ενώ άλλοι ένοπλοι λήστεψαν δύο πρακτορεία του ΟΠΑΠ μέσα σε 20 λεπτά στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ, τρία άτομα παραβίασαν παράθυρο στον πρώτο όροφο διώροφου σπιτιού στην οδό Πλουτάρχου στην Παλλήνη, όπου έλειπαν οι ιδιοκτήτες και έκλεψαν χρυσαφικά και μια κυνηγετική καραμπίνα. Στη συνέχεια κατέβηκαν στο ισόγειο, όπου μένει ηλικιωμένη γυναίκα, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και αφού την ακινητοποίησαν με την απειλή της καραμπίνας που είχαν κλέψει, της άρπαξαν μια χρυσή αλυσίδα και διέφυγαν.

Στις 4.48 τα ξημερώματα στις Αχαρνές, στην οδό Αγ. Διονυσίου, δύο άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες, εισήλθαν σε μονοκατοικία και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από την ιδιοκτήτρια, τσάντα με άγνωστο χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Χθες το βράδυ στις 9.53, στην οδό Λασκάρεως 49 στην Αθήνα, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.

Είκοσι λεπτά αργότερα, τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν σε άλλο πρακτορείο ΟΠΑΠ, σε μικρή απόσταση, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 70-74, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη με την απειλή πιστολιού και του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να σχετίζονται οι ληστές και στις δύο περιπτώσεις.
Πιο Γρήγορο Web με IE9. Κατεβάστε τον Internet Explorer 9 τώρα! microsoft

fimotro
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa