Χωρίς καύσιμα τα περιπολικά



Στον... πάτο έφτασαν οι 4 δεξαμενές καυσίμων που διαθέτει η Ελληνική Αστυνομία! Έτσι, τη Δευτέρα το πρωί τα περιπολικά και οι μοτοσυκλέτες δεν είχαν στα ρεζερβουάρ βενζίνη για να κινηθούν. Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έλεγαν, ότι η ΕΛΑΣ – που....


εφοδιάζεται καύσιμα από τα βυτιοφόρα του Στρατού – τηρεί όλες της υποχρεώσεις της. Το πρόβλημα λοιπόν που προέκυψε σήμερα και ο Στρατός δεν ανεφοδίασε τις δεξαμενές της Αστυνομίας, οφείλεται στις διαφορές που υπάρχουν με την εταιρεία πετρελαιοειδών. Οι ίδιες πηγές εξέφραζαν την ελπίδα ότι το πρόβλημα θα έχει επιλυθεί μέχρι το βράδυ…



Τι λέει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.



Στο μεταξύ, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα αναφέρει τα εξής:

"Σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο που αφορούν στην έλλειψη καυσίμων για την κίνηση των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα εξής :



Ο εφοδιασμός καυσίμων στις δεξαμενές της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου δεν γίνεται από συμβεβλημένους ιδιώτες πρατηριούχους, πραγματοποιείται μέσω των Ενόπλων Δυνάμεων.



Προ διημέρου παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στην εύρυθμη ροή του εφοδιασμού των καυσίμων, μέσω της διαδικασίας προμήθειας από τις Ένοπλες Δυνάμεις, χωρίς υπαιτιότητα του Σώματος.



Με ενέργειες της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας ο εφοδιασμός των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας γίνεται κανονικά. Πραγματοποιείται μέσω των Υπηρεσιών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ιδίως από τα αποθεματικά του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και με απευθείας διάθεση καυσίμων από τα Ελληνικά Πετρέλαια."





 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa