Νέο ειδύλλιο για τον Μελ Γκίμπσον;


 Νέο ειδύλλιο για τον Μελ Γκίμπσον;

Δεν ήταν μόνο το ρομαντικό δείπνο στο ξενοδοχείο L’ Emitage για δύο που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας και πυροδότησε φήμες για νέο ειδύλλιο μεταξύ του 55χρονου Μελ Γκίμπσον -με την ιδιαίτερα ταραχώδη προσωπική ζωή- και της 32χρονης ηθοποιού Αζίτα Γκανιζάντα (How I met your mother, Entourage κ.α.).
Ηταν και η παρουσία του Αυστραλού σταρ στο πάρτι γενεθλίων της τελευταίας το περασμένο Σαββατοκύριακο που έκανε ακόμη πιο έντονη τη φημολογία.
Ντυμένος casual, ο Μελ Γκίμπσον εμφανίστηκε εισερχόμενος στο ξενοδοχείο Palihouse του Λος ΄Αντζελες όπου η Αζίτα Γκανιζάντα γιόρτασε τα γενέθλιά της.
Ο λαμπερός προσκεκλημένος της ήταν απ’ αυτούς που έμειναν πιο πολύ στο πάρτι, αφού αναχώρησε από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο τις πρωινές ώρες.
Για να έχει ακόμα μεγαλύτερο σασπένς η ιστορία, κανένας εκπρόσωπος των δυο δεν σχολίασε τα γεγονότα. Ωστόσο, ο Μελ Γκίμπσον διέψευσε πριν από λίγες ημέρες ότι είχε αφήσει έγκυο μια πρώην φιλενάδα του, τη ριάλιτι σταρ Λόρα Μπελίτζι.
Να θυμίσουμε ότι μετά από διαμάχες που τροφοδότησαν τον σκανδαλοθηρικό τύπο, ο Μελ Γκίμπσον ήρθε σε συμφωνία με την πρώην του αγαπημένη, Οξάνα Γκριγκορίεβα, για την κηδεμονία της κόρης τους, Λουτσία μόλις τον περασμένο Αύγουστο.
Πρόσφατα, επίσης, τακτοποίησε και την εκκρεμότητα του διαζυγίου του με τη γυναίκα του, Ρόμπιν, με την οποία έχει αποκτήσει επτά παιδιά. 


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa